Minunile pe care le poate face Photoshop: Cele mai frumoase imagini care îmbină realitatea cu imaginaţia

Un artist talentat a creat cele mai frumoase imagini în care se îmbină realitatea cu imaginaţia.
Pentru Justin Peters, un tânăr în vârstă de 22 de ani din Germania, cuvintele lui Picasso sunt cea mai bună sursă de inspiraţie. "Tot ce îţi poţi imagina este real", spunea marele artist, iar Justin îşi hrăneşte talentul cu acest motto. Folosind cu abilitate opţiunile pe care le oferă Photoshop, el construieşte în lucrările sale o punte unică între două lumi, îmbinând realitatea cu imaginaţia. Rezultatul este fascinant, modul original în care autorul îşi transpune creativitatea fiind remarcabil.

Justin foloseşte imagini pe care le găseşte pe internet şi le modifică cu ajutorul Photoshop într-o manieră proprie, creând o lume neaşteptată.
"Sper că atunci când oamenii îmi văd munca să descopere o lume nouă, diferită, în care să plonjeze, pentru a demonstra că totul este posibil când îţi deschizi mintea. Voi ajuta oamenii să-şi folosească emoţiile şi să înţeleagă că pot face orice îşi doresc", a mărturisit Justin pentru Bored Panda. Iată câteva dintre imaginile spectaculoase pe care acest tânăr le-a publicat pe site-ul său şi pe Instagram!
20 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod