Soluțiile verii de la LEMS pentru înfrumusețarea caselor

Atunci când vine vorba de amenajări interioare, cu toții suntem interesați de calitate, un element definitoriu, mai ales atunci cand ne alegem mobila. Și asta pentru că vorbim, în fapt, de o investiție pe termen lung în confort.
Mobila LEMS are această calitate intrinsecă de a tranforma apartamentul într-un cămin cald în care să te bucuri de viața alături de familie și de prieteni. Aici, într-un context potrivit, chiar și evenimentele simple de viața devin amintiri plăcute.

Livingul BOX de la LEMS este locul unde poți să te bucuri de momentele de relaxare după o zi grea la birou sau într-o zi de sâmbătă alături de prieteni sau de copii tăi. Confortabil și atrăgător prin culoare și funcționalitate,  livingul BOX poate avea și alte efecte secundare, în sensul că te îmbie să îți prelungești clipele de leneveală în fața televizorului.



Pentru un plus de culoare sau pentru un aer proaspăt, florile sau diversele accesorii care au o simbolistică aparte pentru tine își vor găsi întotdeauna locul pe rafturile mobilierului de la LEMS.



Poți opta pentru nuanțe de stejar wenge, crem mat sau dacă ai gusturi mai extravagante un mobilier verde lămâie ar putea fi o alegere bună. Oricum ar fi alegerea de culoare, peretele pe care se fixează modulele LEMS se va transforma într-un adevărat spectacol de design modern.



Și dacă te-ai săturat de fotbal, de talk-show-uri politice sau pur și simplu ai renunțat să te uiți la TV, te poți retrage în colțul de lectură LEMS.
Pentru amenajare vă oferim un pont: lângă cea mai mare fereastră amplasați un fotoliu din gama PLAZA, care poate veni și însoțit de o canapea.



Aproape de fotoliu nu trebuie să lipsească o măsuță de cafea, cum este modelul STORY, cu rotile, aflat acum în promoție în magazinele LEMS. Ansamblul fiind gata, cafeaua, ceaiul sau fresh-ul de portocale, îți vor construi atomsfera perfectă pentru lectura de week-end.







Ce trebuie reținut, este faptul că, pe lângă calitatea indiscutabilă, mobilierul LEMS este conceput în așa fel încât toate elementele să se îmbine perfect din punct de vedere stilistic. Specialiștii LEMS în design au gândit fiecare corp de mobilier în armonie unul cu altul, dar mai ales cu spațiile din apartamentele românilor. Astfel, fiecare părticică de mobilier își va găsi locul și rolul atât într-o mică garsonieră, cât și într-un aparatament mai mare. Cu mobila LEMS poți să eficientizezi spațiul limitat de care dispui și în același timp poți crea un decor echilibrat din punct de vedere estetic.

Intră pe site-ul  www.lemet.ro să vezi promoțiile active în această vară și vino în cel mai apropiat magazin de tine, unde consilerii LEMS te vor ajuta să își găsești configurația ideală pentru necesitățile tale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod