Veşti proaste pentru roboţi: Linda Hamilton revine în „Terminator“ la 61 de ani

Sarah Connor luptă din nou cu roboţii ucigaşi: La 61 de ani, celebra actriţă Linda Hamilton e la fel de dură ca în primul filmul din seria SF „Terminator“.
Linda Hamilton a îmbătrânit, dar e la fel de dură şi de hotărâtă să nu capituleze în faţa roboţilor ucigaşi. Actriţa a filmat marţi, la Madrid, câteva scene din noua producţie "Terminator".

După atâţia ani de la succesul din 1984, Hamilton este într-o formă fizică perfectă, întreţinută constant la sală. Echipată cu o vestă antiglonţ trasă peste un tricou care îi lăsa braţele puternice la vedere şi "aranjată" de echipa de machiaj pentru rolul său, vedeta ţinea în mână o armă în timp ce aştepta semnalul începerii filmării.
Încălţată cu ghete de soldat şi cu ochelari de soare pe nas, actriţa avea părul cărunt dat pe spate şi ţinea degetul pe trăgaci, pregătită de acţiune.

Ea a fost fotografiată şi în timpul unei scurte pauze, în care s-a relaxat fumând o ţigară în balconul unei clădiri.

Noul "Terminator", regizat de Tom Miller, cel care a realizat şi "Deadpool", va fi lansat în noiembrie 2019, şi îi va avea în distribuţie pe veteranul Arnold Schwarzenegger, dar şi nume noi, precum canadianca Mackenzie Davis, prezentă şi ea la filmările din Spania, Diego Boneta, Gabriel Luna şi Natalia Reyes, relatează Daily Mail.

Linda Hamilton a jucat în primul "Terminator" din 1984, care s-a transformat dintr-un simplu SF într-un film-cult al anilor '90 graţie apariţiei lui Schwarzenegger şi a acţiunii care urmărea călătoria în timp a personajelor.
Ea a jucat şi în continuarea din 1991, "Terminator 2: Judgment Day/Ziua Judecăţii". În "Terminator Salvation" apare doar vocea ei înregistrată.

Primul "Terminator" a fost regizat de James Cameron, cu care Linda a fost căsătorită din 1997 până în 1999. Regizorul este acum căsătorit cu Suzy Amis, care a jucat în "Titanic". Cameron este acum producătorul noului "Terminator".

Noul robot terminator va fi interpretat de Gabriel Luna, cunoscut pentru rolurile din serialele "S.H.I.E.L.D." şi "Matador", precum şi din filmele "Freeheld" şi "Transpecos".
Deocamdată nu se cunosc detalii despre rolul lui Arnold Schwarzenegger.


Foto: Daily Mail, Hepta
21 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod