Cristina Mihaela Dorobanțu își donează ziua de naștere pentru a oferi 10.000 lei îngrijirii oamenilor cu boli incurabile!

Cristina Mihaela Dorobanțu împlinește 27 de ani, pe 27 iunie, însă anul acesta și-a propus să renunțe la a primi cadouri și îi roagă pe cei apropiați să doneze, în schimb, bani pentru o cauză nobilă.
Frumoasa prezentatoare a rubricii “Secrete între fete” de la Kanal D apelează și la fanii ei numeroși de la Instagram și își dorește ca, împreună cu aceștia, să strângă suma de 10.000 lei, bani care vor fi donați unei fundații care are în grijă persoane ce suferă de boli incurabile.
 
“Pe 27 iunie voi împlini 27 de ani și îți cer ajutorul pentru a face un gest frumos împreună. Mi-am propus să strâng cu ajutorul vostru suma de 10.000 de lei pentru a schimba în bine viața unor oameni care suferă de boli incurabile.
Acești oameni se află în îngrijirea Fundației Hospice Casa Speranței”, a scris Cristina Mihaela Dorobanțu pe pagina sa de socializare.
Inițiativa Cristinei i-a emoționat pe prietenii și admiratorii acesteia, ei asigurând-o că o vor sprijini în acest demers.
 
Este pentru prima data când vedeta se implică într-o acțiune atât de amplă, cu un scop atât de impresionant.
 
“Celor ce vor să-mi facă un cadou de ziua mea de naștere le adresez rugămintea să nu mai caute prin magazine cadoul potrivit ci să doneze orice sumă de bani în acest cont.
Doar împreună îi putem ajuta pe cei care au nevoie de acest lucru. Haideți să facem împreună un gest frumos anul acesta. Și, începând de acum, de fiecare dată când este nevoie!”, adaugă vedeta.
Fundația Hospice Casa Speranței folosește fondurile strânse pentru a le oferii servicii gratuite de îngrijire copiilor și adulțiilor afectați de boli incurabile. Până în prezent, peste 20.000 de persoane afectate de de aceste boli, copii și adulți, au beneficiat de serviciile de îngrijre gratuită ale HOSPICE Casa Speranței.
 
Donațiile pot fi realizate aici: http://hospice.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6087 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod