Ce a avut şi a pierdut Johnny Depp: Vanessa Paradis, înfloritoare în prag de nuntă

Johnny Depp a lăsat-o pentru o iubită mai tânără, dar a rămas singur: Vanessa Paradis arată superb la 45 de ani şi se pregăteşte de nuntă.

Când Johnny Depp i-a spus adio, după 14 ani în care n-au vrut să se căsătorească, nimic nu părea că situaţia se va întoarce atât de repede în defavoarea lui. Le stătea bine împreună, dar starul atras de frumuseţea unei iubite mai tinere a stricat o poveste de dragoste care ar fi meritat mai multă preţuire din partea sa.

Viaţa a aranjat lucrurile între timp: relaţia lui Johnny Depp cu Amber Heard s-a evaporat, iar Vanessa Paradis şi-a transformat singurătatea într-o etapă de regăsire şi renaştere.

Acum ea se pregăteşte de nuntă, înfloritoare ca la 20 de ani.

Fericită şi elegantă, fosta parteneră a lui Johnny Depp a participat luni seară la premiera ultimului ei film, "Un Couteau Dans Le Coeur", proiectat la Cinemateca din Paris. Într-o ţinută casual, cu pantaloni gri, o bluză cu dungi orizontale alb-negru în stil marinăresc şi cu o jachetă neagră pe deasupra, Vanessa Paradis a optat pentru un machiaj simplu. Vedeta a pozat împreună cu colegii de destribuţie şi câteva prietene care au însoţit-o la acest eveniment.

Vârsta este doar un număr pentru actriţa şi cântăreaţa franceză care la 45 de ani traversează o perioadă excelentă, culminând cu nunta programată pentru această vară.
Vanessa Paradis a mărturisit anterior că nu s-a gândit niciodată că se va căsători, nici măcar după ce a crescut-o pe fiica sa, Lily-Rose, cu Johnny Depp.

După despărţirea lor surprinzătoare, artista a început o relaţie cu regizorul şi scneristul Samuel Benchetrit. Acesta a mai fost căsătorit cu actriţa Marie Trintignant, cu care are un fiu, Jules, în vârstă de 19 ani. El mai are o fiică, Saül, în vârstă de 10 ani, din relaţia cu Anna Mouglalis.

21 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod