Ce a avut şi a pierdut Johnny Depp: Vanessa Paradis, înfloritoare în prag de nuntă

Vanessa Paradis şi Samuel Benchetrit sunt împreună din 2016. Între timp, Johnny Depp a rămas singur


Potrivit presei franceze, Vanessa şi Samuel s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale dramei "Chien", iar anul trecut s-ar fi logodit în secret. Revista franceză VSD scrie că ei se vor căsători în acest an, pe insula de Ré, într-o ceremonie la care vor asista doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Actriţa franceză a avut o relaţie de 14 ani cu Johnny Depp. Ei au doi copii, Lily-Rose şi Jack, şi s-au despărţit în 2012, după ce actorul s-a îndrăgosit de mai tânăra actriţă Amber Heard.

Vanessa Paradis nu a fost niciodată căsătorită.

Ea a declarat în trecut că nu o atrage căsătoria. "Este ceva romantic şi partea cu petrecerea e distractivă, dar ideea sufletului-pereche nu-i pentru mine. Ştiu atât de mulţi oameni căsătoriţi care nu se potrivesc. Ceremoniile nu contează pentru mine, dragostea e tot ce îmi trebuie", a declarat ea.

În pofida aşteptărilor presei, Vanessa Paradis şi Johnny Depp nu s-au căsătorit, iar actorul a vorbit despre despărţirea lor într-un interviu publicat de revista Rolling Stone.
"Relaţiile sunt dificile. Mai ales că eu sunt mereu plecat, deci e greu. N-a fost uşor pentru ea. N-a fost uşor nici pentru mine. N-a fost uşor nici pentru copii. Traiectoria acelei relaţii asta a fost - o duci până când se poate, un lucru duce la altul", a mărturisit Depp.

Cunoscută publicului pentru hitul "Joe le Taxi" şi colaborarea cu Serge Gainsbourg, Vanessa Paradis a fost recompensată cu un premiu Cesar - echivalentul francez al Oscarului - pentru rolul din filmul "Noce Blanche" (1989).


Foto: Hepta

21 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod