Cele trei graţii: Fetele lui Sylvester Stallone se distrează la mare

Fiicele şi soţia actorului american au fost fotografiate de paparazzi în timp ce se relaxează la bordul unui iaht, în Saint-Tropez.

Încetul cu încetul, cele trei fiice ale starului american încep să iasă din umbra lui. Sophia (21 de ani), Sistene (20 de ani) şi Scarlet (16 ani) nu sunt încă pe picioarele lor, dar au câştigat mai multă "libertate de mişcare". Tinerele au fost fotografiate împreună cu mama lor, Jennifer Flavin, în timp ce se distrau la bordul unui iaht, lângă coasta de sud a Franţei.

La 49 de ani, Jennifer arată ca la 20, remarcă ziarul britanic Daily Mail. Cu un costum de baie negru din două piese, ea s-a bronzat pe punte, urmărindu-şi fiicele care se bălăceau în mare.

Sirene avea un costum de baie în culoarea nisipului şi încerca să-şi ţină echilibrul pe o planşă, iar Sophia, într-un costum multicolor, arăta ca un model profesionist, cu un abdomen impecabil şi picioare lungi, încercând şi ea să stea în picioare pe o planşă. Scarlet a optat pentru un costum de baie negru şi părea mai potolită, preferând să-şi urmărească din apă surorile care se chinuiau să-şi păstreze echilibrul precar.

În timp ce "comorile" lui se zbenguiau în apă, "patriarhul" familiei se distra în felul lui: Sylvester Stallone a fost surprins în timp ce făcea pe "regele lumii", întinzându-şi braţele la orizontală, la pupa vasului, ca în celebra scenă jucată de DiCaprio şi Kate Winslett în "Titanic".

Familia Stallone a fost însoţită de un grup de prieteni, aceştia bucurându-se din plin de apa Meditaranei.

Cele trei fiice ale lui Stallone au fost desemnate Miss Golden Globes 2017 şi l-au ajutat pe Jimmy Fallon, maestrul de ceremonii al galei, să înmâneze Globurile de Aur.
Fetele au avut rolul de a escorta prezentatorii şi laureaţii pe scenă în timpul ceremoniei.
A fost pentru prima oară în istoria Globurilor de Aur când organizatorii au ales pentru acest rol doi sau mai mulți frați, de obicei fiind desemnați fiul sau fiica unui mare actor de la Hollywood. În 2015, titlul "Miss Golden Globe" i-a fost acordat fiicei lui Jamie Foxx, Corinne Foxx.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod