Caise

Vitamina B17: cel mai mare secret din istoria tratării cancerului

Vitamina B17 nu este legală în toate țările, așa că mulți oameni probabil că nici nu au auzit vreodată de aceasta.
Sâmburii de caise reprezintă cea mai bună sursă de vitamina B17 concentrată. Este un produs organic, care nu primește foarte multă atenție. Semințele se găsesc în sâmburii de caise. Iată de ce este vitamina B17 cel mai mare secret din istoria tratării cancerului!

De ce este vitamina B17 cel mai mare secret din istoria tratării cancerului?


Vitamina B17, cunoscută și sub denumirea de amigdalină, poate inhiba creșterea celulelor canceroase. Însă știind toate aceste lucruri, dacă această vitamină este utilă în prevenirea bolii, care este scopul pentru care este boicotată? Mai mult, de ce nu este recomandată de către medici? Unele persoane sunt de părere că o o vindecare a cancerului ar fi remarcabilă și că aceasta nu poate fi găsită altundeva decât în natură.
În orice caz, se presupune că vitamina B17 nu este promovată pe motiv că nu poate fi autorizată. Iar unii cred că industria farmaceutică nu crede în atractivitatea acestui tratament.

Componentele fundamentale ale vitaminei B17, glucoza și cianura, se ocupă de tratarea proprietăților periculoase. Benz-aldehida din cianură și glucoză cooperează ca o otravă care extermină celulele dăunătoare. Numeroși profesionști spun că vitamina B17 este letală.

În ciuda faptului că vitamina B17 nu are acordul Federației Americane de Reglementare a Medicamentelor și Alimentelor, specialiștii încă o folosesc pentru a-și trata pacienții în clinicile private.
Medicii sunt de părere că obțin rezultate preferabile în comparație cu medicamentele actuale, dar Federația Americană de Reglementare a Medicamentelor și Alimentelor se gândește la această vitamină ca fiind un tip de tratament ilegal. În orice caz, suplimentele de amigdalină (B12) sunt încă accesibile.

În urma îngrijorărilor Federației Americane pentru B17, a fost făcută o investigație care a avut loc pe parcursul a cinci ani, în sprijinul vitaminei B17, pentru a analiza ostilitățile față de beneficiile existente. S-a dedus că:

1. Rezistența fizică a unui pacient cu cancer a fost semnificativ recuperată.

2.
B17 a reprezentat un mijloc de descurajare perfect pentru boală.

3. Răspândirea celulelor canceroase a fost oprită în cazul șoarecilor.

4. Răspândirea tumorilor a fost oprită.

Trimful clinic al vitaminei B17 a fost uimitor, însă nimic nu poate depăși observarea pacienților care luptă împotriva acestei boli grele și reușesc să se vindece.

Fii precaut în lupta împotriva cancerului


În unele cazuri, s-a constatat că, indiferent de cât de multe lucruri ai face și oricâte tratamente ai urma, boala aceasta va urmări și va afecta oamenii. Însă acesta nu trebuie să fie un motiv pentru a renunța la deciziile sănătoase din viețile pacienților.
Există multe lucruri adiacente vitaminei B17 care ajută oamenii să lupte împotriva cancerului. Turmericul, grâul, semințele de in și chia, ciupercile, gelul de aloe sunt doar câteva dintre alegerile perfecte pentru sănătatea ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod