Kylie Jenner a renunţat la implanturile din buze: Fanii cred că arată mai bine acum

Vedeta în vârstă de 20 de ani a anunţat că şi-a scos serul injectat în buze, iar mai mulţi admiratori au remarcat că ea arată altfel acum.
Vedeta a postat pe Instagram o imagine în care îşi etalează silueta de după naştere, alături de prietena sa, Anastasia Karanikolaou. "Mi-am scos toate fillerele", a anunţat ea, postând şi câteva simboluri emoji care arătau îngrijorarea. Pentru fani a fost o veste bună: "E prima oară când comentez pe pagina ta, dar vreau să-şi spun doar că arăţi minunat fără fillere", a scris cineva. "Eşti aşa de drăguţă!!! Fără fillere", i-a transmis altcineva.

Kylie Jenner a declarat anterior că avea doar 15 ani când a început să creadă că nu are buze frumoase.
Ea şi-a pus primele implanturi în buze când avea 16 ani, după ce un băiat a râs de ea, spunând că e mirat că sărută aşa de bine deşi are buzele subţiri. "Am fost foarte afectată", a povestit ea despre acel episod. "Când un tip pe care-l iubeşti îţi spune asta... Nu ştiu, pe mine m-a afectat. Nu m-am mai simţit dorită sau frumoasă", a adăugat modelul.

La sugestia make-up artistului Joyce Bonelli, Kylie a început să-şi facă un contur mai pronunţat al buzelor înainte de a apela la injecţii.
Ea a negat însă că şi-a făcut implanturi în buze şi a lansat o gamă de rujuri pe care le-a vândut brandul ei de produse cosmetice, un "imperiu" evaluat la 420 de milioane de dolari, scrie Daily Mail. "Cred că toată lumea a vorbit despre asta luni în şir, deja m-am plictisit. Le scot în evidenţă în pozele mele. Cred că buzele mari sunt atractive", a spus ea atunci.

În 2015, Kylie Jenner a recunoscut într-un episod al show-ului "Keeping Up With The Kardashians" că a recurs la implanturi: "Mi-am pus fillere temporare.
E o nesiguranţă a mea şi mi-am dorit să fac asta. Am vrut să explic asta, dar oamenii se grăbesc să te judece, aşa că am ascuns adevărul, dar n-am minţit"
, a spus ea.

Modelul a mai spus că e posibil să fi exagerat când a început să facă injecţii în buze: "Când le vezi prima oară, ai impresia că ar putea fi un pic mai mari într-o parte. M-am răzgândit şi am cerut să le mai măresc. Dar am mers prea departe. A fost foarte dureros", a mărturisit ea pentru Complex.


Foto: Hepta
9 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod