Te doare capul! Poziţia migrenei, noul trend pe Instagram

Tot mai multe vedete postează pe Instagram imagini în care îşi ating tâmpla cu mâna. Această postură, denumită „poziţia tâmplei“, oferă un avantaj estetic.
Celebritatea şi frumuseţea nu sunt suficiente pentru ca o poză să facă senzaţie pe reţelele de socializare - calitatea unei imagini e importantă, dar contează mult şi ce impresie faci în faţa camerei foto.

Nam Vo, o expertă în machiaj din Los Angeles, a dezvăluit care este cea mai populară postură, cea care îţi poate asigura o apariţie reuşită pe Instagram. Ea a declarat pentru Elle că femeile trebuie să încerce ceea ce ea a numit "poziţia migrenei", adică să-şi aşeze o mână pe tâmplă, pe frunte sau pe creştet.
"Îmi place, pentru că frumuseţea mâinilor încadrează faţa şi îi conferă mai multă structură. Mereu îmi pun modelele să pozeze aşa. E şi o ocazie bună să-şi arate manichiura", a explicat ea.

Nam Vo a mai spus că acest gest ajută şi la întinderea pielii în locul atins cu mâna, creând un aşa-numit "facelift instantaneu", dar pentru un efect deosebit în fotografie nu trebuie ca mâna să apese mult pe punctul respectiv. Cel mai bine este să învăţăm "poziţia migrenei" de la vedetele care o adoptă, precum Jennifer Lopez, Kylie Jenner sau Rita Ora.
Iată cum pozează acum vedetele pe Instagram!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod