Nuanțele vedetă ale verii 2018

Suntem în plină vară, deși nu ai zice dacă te uiți pe fereastră, însă vine el și soarele....Dar ce are soarele cu moda și mai ales cu nuanțele pe care e musai să le ai în păr.

Ei bine, ar străluci mai bine în lumina naturală, dar nu ne pierdem cu firea. Stiliștii Wella Professionals anunță: “nuanțele vedetă ale verii 2018 sunt cele de castaniu rece, auriu rece, cenușiuri, griuri, auriul natural sau nuanțele de orange, coral sau verde. În general,se poartă culorile foarte lucrate peste care se adaugă blending sau infuzie de altă culoare, umbre calde, filtru de culoare care să îmblânzească trecerile dintre nuanțe.”,  precizează Florina Vătafu.


Paleta de culori conține tonuri naturale de castaniu rece, cenușiuri și griuri, infuzate cu nuanțe de oranj, coral și verde.

Cum le obții?  Cu tehnica Nontouring Shift. Aici, focusul este pe iluminarea anumitor zone strategice – care pot atenua liniile perfecte ale unor coafuri statement.

 
 “În această vară, tendințele devin extrem de personale, bazate pe o nouă expresie socială a frumuseții caracterizată de diversitate, armonie, toleranță ce încurajează o estetică indiferent de sex. Culorile sunt neutre, naturală, în nuanțe de brun, șaten sau blond infuzate cu accente de lumină prin blonduri soft, calde, dar și "oranj acid" sau "verde sticlos",” adaugă și Alina Vătafu.


Tu ce nuanța alegi?



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod