Sfârșitul trist al unei voci superbe: Solista trupei The Cranberries a murit înecată în cadă

Dolores O'Riordan a murit înecată în cada plină cu apă, din cauza consumului de alcool, indică anchetatorii care au analizat cauzele decesului survenit în luna ianuarie.

Mamă a trei copii, Dolores O'Riordan a fost declarată decedată la 15 ianuarie, după ce a fost găsită fără viață, în cada plină cu apă din baia apartamentului de la hotelul Park Lane Hilton din Londra, unde era cazată pe perioada unei sesiuni de înregistrări pentru un turneu programat anul acesta. Artista consumase o cantitate însemnată de alcool, iar pe corpul său nu au fost găsite urme de lovituri sau alte leziuni, serviciul de medicină legală concluzionând că decesul a fost rezultatul unui "tragic accident".

Ancheta a fost suspendată în luna ianuarie când Curtea a fost informată că erau aşteptate rezultatele mai multor teste efectuate în cadrul examinării post-mortem, însă poliţia a anunţat atunci că decesul nu este considerat suspect.

Rezultatele testelor toxicologice au arătat că solista avea urme de medicamente în sânge, dar în cantități terapeutice, în schimb alcoolemia sa era de 330 mg la 100 ml de sânge, de patru ori mai mult peste limita legală de 80 mg prevăzută pentru șoferi, relatează BBC.

Potrivit ziarului Daily Mail, artista a golit minifrigiderul plin cu băuturi alcoolice în noaptea în care a murit, iar decesul a survenit accidental.

Ancheta a fost solicitată de mama, fratele și cumnata cântăreței. Dolores O'Riordan se despărțise în 2014 de soțul său, Don Burton, fostul manager al trupei Duran Duran, cu care fusese căsătorită 20 de ani.

Potrivit anchetatorilor, cântăreața s-a cazat la hotel pe 14 ianuarie. La miezul nopții a făcut o comandă pentru room service, iar la 3.00 a.m.

și-a sunat mama. La ora 9.16 dimineața, ea a fost găsită fără viață.

Investigația a confirmat că O'Riordan suferea de tulburare bipolară, dar tratamentul pe care îl urma avea rezultate bune, deși ea perioadele în care consuma alcool în exces alternau cu cele de abstinență. Vedeta vorbise pe 9 ianuarie cu psihiatrul ei, Dr Seamus O Ceallaigh, și era într-o stare bună.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod