Meghan Markle, cel mai bine îmbrăcată personalitate din lume în 2018. 15 ținute care au cucerit lumea

Soţia prinţului Harry al Marii Britanii a primit miercuri titlul de cel mai bine îmbrăcată personalitate din lume în 2018. Este prima oară când reprezentanta unei familii regale primește acest titlu.

Fosta actriţă americană, în vârstă de 37 de ani, care a devenit ducesă de Sussex după ce s-a căsătorit în luna mai cu prinţul Harry, ocupă primul loc în topul publicat în fiecare an într-un supliment de modă al revistei People. Ea s-a clasat înaintea unor actriţe celebre, printre care Cate Blanchett şi Sandra Bullock, dar le-a depășit și pe soția lui George Clooney, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, și pe Kim Kardashian.

"Nu am avut niciodată în fruntea listei o reprezentantă a caselor regale sau pe cineva din afara Hollywoodului.

Dar atunci când vorbim despre stil vestimentar şi despre moda din 2018 nu poţi să ai o asemenea de discuție fără să o menţionezi pe Meghan Markle", a declarat Andrea Lavinthal, editorul departamentului Style and Beauty din cadrul revistei People. "Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenţia în acest an, așa că am simţit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, dar şi să o desemnăm drept femeia cel mai bine îmbrăcată din lume", a adăugat aceasta.

Meghan Markle a fost lăudată pentru stilul ei vestimentar, îndeosebi pentru că preferă să combine articole ce pot fi găsite în magazine cu creaţii haute-couture realizate de designeri de renume, şi pentru că a încălcat, din când în când, protocolul rigid al casei regale britanice, purtând ţinute care îi dezvăluie picioarele şi umerii, dar şi pentru că în ziua nunţii sale a purtat o coafură ce lăsa impresia unui "coc neglijent".

People a apreciat și stilul actriței Cate Blanchett, care poartă deseori ţinute vestimentare îndrăzneţe, dar impecabile.
Amal Clooney a fost inclusă în top pentru "un stil îndrăzneţ şi plin de glamour care este pe deplin al ei", iar despre Sandra Bullock a apreciat că "nu a arătat niciodată atât de uimitoare".

Efectul stilului vestimentar adoptat de Meghan Markle începe să se facă simțit în lumea modei, notează People. Fosta actriță americană s-a transformat într-una dintre cele mai influente embleme ale stilului din toată lumea după ce a devenit ducesă de Sussex, și tot ce poartă ea se vinde imediat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod