8 probleme pe care toată lumea le are vara. Remediile care te scapă de ele

Transpirația, iritațiile după ras, înțepăturile de țânțari și praful sunt doar câteva dintre problemele pe care toată lumea le are vara. Nu le lăsa să-ți distrugă vara!

De ce ai palpitații la inimă? 13 cauze

Dacă inima ta bate cu putere, prea repede sau dacă simți că nu bate constant, aceste manifestări sunt cunoscute sub numele de palpitații. De ce ai palpitații la inimă?

Pierce Brosnan, un romantic incurabil! Îşi iubeşte soţia ca-n prima zi. Cele mai frumoase imagini de cuplu

Luna trecută, actorul Pierce Brosnan a celebrat 25 de ani de relaţie alături de soţia sa, Keely Shaye. Mesajul romantic transmis soţiei a înmuiat sufletele a milioane de femei din întreaga lume.

Cel mai spectaculos pod din Vietnam. Pare desprins din „Stăpânul Inelelor“

Un pod din Vietnam face furori pe Internet. El pare desprins din „Stăpânul Inelelor“ şi oferă o privelişte spectaculoasă pentru turişti.

Cele mai bune mâncăruri pentru diabetici

Dacă suferi de diabet zaharat de tip 2 este foarte important echilibrul dintre proteine, carbohidrați și grăsimi sănătoase. Iată care sunt cele mai bune mâncăruri pentru diabetici!

De ce nu este bine să dormi cu aerul condiționat pornit

Deși pare cea mai bună soluție, dormitul cu aerul condiționat pornit în nopțile de vară este foarte dăunător.

S-a lansat prima aplicație mobilă despre alăptare în limba română

Aplicaţia se numeşte „Abecedar de alăptare” şi funcționează ca un ghid de alăptare care oferă toate informaţiile necesare viitoarei mămici.

Autoportretele care te transpun într-o altă lume. Creaţiile bizare ale unei artiste

O artistă din Rusia foloseşte autoportretul şi creează în Photoshop versiuni ciudate ale realităţii. Imaginile sale suprarealiste au fost apreciate de cei aproape 16 mii de urmăritori de pe Instagram.

Fotograf cu forţa! Asta se întâmplă când femeile vor o fotografie demnă de Instagram

Nu este prima dată când toată lumea se amuză de ipostazele în care sunt surprinşi diverşi bărbaţi puşi la treabă de iubitele lor. Ele vor o fotografie de Instagram şi el trebuie să muncească pentru asta!

11 semne că ai probleme cu tiroida

Aceste semnale pot să atragă atenția asupra faptului că glanda tiroidă nu funcționează corect, lucru care este periculos pentru sănătate.

Ce se întâmplă dacă stai cu picioarele în sus la perete

Este unul dintre cele mai relaxante exerciții după o zi în care ai stat mult timp jos sau în picioare. De ce este bine să stai zilnic cu picioarele în sus la perete?

Nu reușești să mai slăbești? Poate nu ții cont de aceste 10 reguli simple

Când conștientizezi obiceiurile alimentare proaste ajungi să le controlezi mai ușor. Dacă nu reușești să mai slăbești, poate că îți pui singură piedici!

Trăim într-o lume nebună! Dacă nu crezi, aceste fotografii te vor convinge!

Trăim într-o lume nebună care continuă să ne surprindă în feluri și chipuri. Sigur ai constatat și tu măcar o dată un eveniment care ți s-a părut extrem de ciudat.

Cele mai frumoase fotografii minimaliste care îți relaxează mintea și ochii

Minimalismul poate să fie plictisitor pentru unii, însă pentru alții continuă să fie o adevărată sursă de inspirație.

Cum să recunoști înțepăturile de insecte?

Sunt foarte puțini cei care scapă de înțepăturile de insecte, în special vara. Cum poți să-ți dai seama ce te-a ciupit?

Cum să slăbești fără să renunți la alimentele preferate?

Dieta strictă nu va fi niciodată soluția cea mai bună ca să scapi de kilogramele în plus. Poți să slăbești fără să renunți la mâncarea preferată dacă știi câteva trucuri!

Trucul care te ajută să mănânci mai sănătos

Vrei să mănânci mai sănătos, dar nu reușești să te ții de această treabă? Un studiu realizat recent dezvăluie un truc eficient.

17 oameni care au o zi mai proastă decât tine

Singura diferență dintre o zi bună și o zi proastă are legătură cu atitudinea ta. Dacă ești setată să vezi doar lucrurile rele, fix asta vei vedea pe tot parcursul zilei.

Uită de selfie și încearcă să faci fotografii care să inspire lumea! Aceste capturi sunt geniale

Să faci o fotografie inteligentă și amuzantă nu este deloc simplu. Ca să obții aceste capturi trebuie să ai talent și să-ți plac să privești lucrurile altfel.

6 exerciţii simple care te relaxează după o zi stresantă la muncă

Sunt exerciţii pe care le poate face oricine şi cel mai bun remediu antistres după o zi încărcată la job. Este bine să faci aceste mişcări în fiecare seară!