Fotograf cu forţa! Asta se întâmplă când femeile vor o fotografie demnă de Instagram

Nu este prima dată când toată lumea se amuză de ipostazele în care sunt surprinşi diverşi bărbaţi puşi la treabă de iubitele lor. Ele vor o fotografie de Instagram şi el trebuie să muncească pentru asta!
Instagram-ul şi dorinţa constată de a obţine fotografiile suficient de glamour ne fură minţile. Există în permanenţă competiţia de a posta cele mai frumoase fotografii, din cele mai frumoase locuri posibile şi în ipostaze care să dea pe spate pe oricine. De ce? Şi pentru cine faci acest lucru? Mulţi utilizatori sunt angrenaţi în acest cerc vicios din care este foarte dificil să ieşi, dar care continuă să te facă să te simţi prost pentru că tu nu ai fotografiile cele mai frumoase pe contul tău.


Din dorinţa de a le obţine, multe femei îşi pun iubiţii sau soţii să caute captura perfectă. Astfel că nu ai cum să nu râzi atunci când vezi o asemenea scenă, mai ales atunci când bărbaţii sunt întinşi peste tot şi se chinuie să-şi surprindă iubita în ipostaze deosebite. Şi se ştie că nu e niciodată suficientă o fotografie sau două, ci se munceşte de zor până când "clientul" este mulţumit.

Foto: brightside.me
2 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod