Winona Ryder are o teorie ciudată: Ea se consideră căsătorită de 26 de ani cu Keanu Reeves

Actrița în vârstă de 46 de ani a povestit că scena căsătoriei sale din „Dracula“ cu Keanu Reeves a inclus un ritual complet al cununiei, oficiat de un preot român.

Winona Ryder a făcut declarația bizară sâmbătă, într-un interviu pentru Entertainment Weekly. "Chiar ne-am căsătorit în <<Dracula>>", a spus ea. "Nu, jur că eu cred că suntem căsătoriți în viața reală", a continuat ea.

Regizorul celebrei producții, Francis Ford Coppola, a apelat la un preot român pentru scena căsătoriei care a avut-o protagonistă pe Winona Ryder. Slujba a fost ținută pentru filmările la "Dracula", dar ritualul cununiei a fost complet, iar din acest punct de vedere Keanu şi Winona au fost declarați soţ şi soţie în timpul filmărilor.

"În acel film, Francis a folosit un preot român.

Am filmat scena și preotul a ținut slujba. Deci cred că ne-am căsătorit", a spus actrița.

Reeves, care a filmat cu ea pentru comedia romantică "Destination Wedding", a spus că nu s-a gândit niciodată la asta. "Am spus da?", a întrebat-o el. "Nu-ți amintești? Era de Ziua Îndrăgostiților", i-a spus Winona. Apoi, starul a intrat în jocul ei: "Oh, Doamne, suntem căsătoriți", a răspuns el.

Winona Ryder și Keanu Reeves (53 de ani) s-au reunit sâmbătă pentru o ședință foto de promovare a comediei "Destination Wedding".

Îmbrăcată cu pantaloni negri care îi lăsau gleznele la vedere, un tricou alb cu imprimeu și un sacou negru, actrița era încălțată cu pantofi negri cu șireturi albe. Colegul ei părea că tocmai ieșise de la filmările pentru "John Wick", fiind îmbrăcat cu un bluzon negru și obișnuitul costum negru care îi venea perfect, la care a preferat însă niște pantofi casual maron, în totală discordanță cu ținuta sa.

Filmul pe care cei doi îl promovează urmărește povestea a doi invitați mizantropi la o nuntă care are loc în decorul superb al podgoriilor din California.
"Destination Wedding" va fi lansat pe 21 august.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod