Winona Ryder are o teorie ciudată: Ea se consideră căsătorită de 26 de ani cu Keanu Reeves

Winona Ryder și Keanu Reeves, un cuplu superb în "Dracula"


În ianuarie anul trecut, Winona Ryder a declanşat o avalanşă de postări de reţelele de socializare după ce a avut o serie de expresii foarte expresive la un discurs înflăcărat al colegului său din serialul "Stranger Things", David Harbour, după ce producţia a fost premiată cu distincţia de cea mai bună distribuţie a unei drame de televiziune la Premiile Sindicatului Actorilor Americani.

Winona Ryder, care deținea unul dintre rolurile principale în serialul science-fiction, a stat alături de David Harbour când actorul şi-a susţinut discursul şi a făcut deliciul internauţilor cu expresie sale de confuzie, consternare şi, în cele din urmă, încântare, scrie cotidianul britanic.

Unul dintre fani a numit-o de pildă pe actriţă "o fabrică umană de gif-uri (imagini animate)".

Keanu Reeves a filmat recent pentru producția "John Wick: Chapter 3", continuarea acţiunii din cel de-al doilea film al seriei, în care personajul principal, un fost asasin, încearcă fără succes să trăiască o viaţă liniştită după ce pe capul său a fost pusă o recompensă de 14 milioane de dolari. În acest film i s-a alăturat și actriţa Halle Berry.

Keanu Reeves mai poate fi văzut în thrillerul "Siberia", de Matthew Ross, în care joacă şi actriţa româncă Ana Ularu, lansat în iulie în cinematografele din America de Nord.




Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod