Sănătate. 5 lucruri pe care trebuie să le faci după ce ai dormit prost

În primul rând trebuie să rezişti tentaţiei de a amâna alarma de la telefon. Vei simţi pe pielea ta de ce este mai bine să renunţi la acest obicei după o noapte albă!

Studiu. Tu eşti atentă la cantitatea de vitamina D necesară copilului tău?

Este un nutrient esenţial pentru întregul organism, deoarece combate rahitismul şi ajută la dezvoltarea unui sistem imunitar puternic. Vitamina D este sintetizată în mod natural de

Sănătate. Terapia cu protoni, un nou tratament pentru cancer

Această metodă fără efecte secundare este disponibilă şi în România. Avantajul ei constă în protejarea țesutului bun din jurul tumorii.

Videocapsula endoscopică. Metoda modernă de analiză a sistemului digestiv

În unele cazuri, aceasta este o metodă fără durere care poate să înlocuiască colonoscopia. Se foloseşte pentru depistarea afecțiunilor colo-rectale.

Sănătate. Cum să foloseşti uleiul de cocos în bucătărie şi cosmetică

Este superalimentul secolului al XXI-lea şi nimeni nu îi poate nega beneficiile. Descoperă-i toate întrebuinţările!

Cristina Eremia - coachul care te ajută să descoperi zeiţa din tine!

Identity & Career Coach, Cristina Eremia este pasionată din copilărie de lumea miturilor, legendelor şi poveştilor, iar studiile în psihologie, analiză jungiană şi lucrul cu visele îi permit să-şi valorifice acesta veche preocupare, punându-şi cunoştinţele şi experienţele acumulate în slujba demersului de dezvoltare personală.

Studiu: Mâncarea preparată acasă îţi prelungeşte viaţa

Află de la medicul nutriţionist Cristian Panaite de ce este recomandat să găteşti şi cum te ajută acest obicei să previi bolile! Conform unui studiu publicat recent, mâncarea

Sănătate. 5 factori care-ţi pot distruge zâmbetul. Ai grijă de dinţii tăi!

Acidul generat în urma consumului frecvent de dulciuri are un impact negativ asupra danturii. Află de la un medic stomatolog de ce să te fereşti!

Sport. 5 trucuri care te motivează să faci exerciţii dimineaţa

Lucrează în fiecare zi o altă zonă a corpului pentru că vei simţi mult mai intens efectul după efortul pe care l-ai depus! Şi nu renunţa invocând lipsa timpului!

Dietă. 6 obiceiuri zilnice care te balonează. Scapă de ele!

Mestecatul gumei poate să te împiedice să ai abdomenul plat. Conţine sorbitol, un zahăr care cauzează probleme gastrointestinale.

Studiu: De ce nu e bun borşul la plic? Efecte asupra corpului

Conţine monoglutamat de sodiu care produce dureri de cap, slăbiciune, greață şi arsuri, avertizează Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Asociația pentru Protecția

Dr. Oz. Cum să-ţi îngrijeşti lentilele de contact? Sfaturi utile

Fie că le alegi în locul ochelarilor sau din motive pur estetice, trebuie să cunoşti câteva reguli pe care medicii oftalmologi le recomandă.

Sănătate. Cum să alegi ghiozdanul potrivit pentru copilul tău? Sfatul expertului

Cel mai important criteriu este să alegi acel model care nu îi pune în pericol poziţia sau postura corpului. La ce să fii atentă

Care este doza zilnică de antioxidanţi recomandată?

Află de la medicul nutriţionist Cristian Panaite cât şi cum trebuie să mănânci pentru a-ţi proteja corpul de boli grave! Aparatele care măsoară nivelul de antioxidanţi din corpul

Studiu: Alimentele sărate favorizează apariţia celulitei

Supele instant conţin foarte multă sare, se arată în cea mai nouă cercetare realizată de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România. Asociația pentru Protecția

Dietă. Top 6 cele mai sănătoase gustări sărace în calorii

Seminţele de floarea-soarelui şi afinele sunt printre cele mai potrivite alegeri, deoarece aduc o mulţime de nutrienţi cu efect benefic asupra corpului.

Dietă. 5 alimente sănătoase care-ţi accentuează foamea. Consumă-le cu moderaţie!

Fructele nu au cum să te facă să mănânci mai puţin! În loc de o banană la micul dejun optează pentru ouă şi avocado ca să fii sătulă până la prânz!

De ce te ajută seminţele de in şi de susan să slăbeşti?

Cercetătorii au descoperit că aceste alimente sunt esenţiale în dieta fiecărei femei, deoarece o ajută să-şi menţină greutatea. Anumite substanţe din compoziţia seminţelor de in

Sănătate. Cum să dormi ca un bebeluş? 5 alimente ajutătoare

Optează pentru o banană seara, dacă ai poftă de ceva dulce! Acest fruct relaxează corpul şi are un efect calmant asupra creierului.

Sănătate. 5 alimente care-ţi prelungesc viaţa. Nu le evita!

Un studiu recent arată că un consum regulat de nuci te poate ajuta să trăieşti mai mult şi să nu suferi de boli grave.