Adelina Pestritu

Adelina Pestriţu s-a despărţit de Speak

17 Octombrie 2016
Adelina Pestriţu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îşi anunţă fanii că s-a despărţit de Speak, după o relaţie de 2 ani de zile.

"Dragi prieteni, îmi sunteţi mereu aproape şi vă mulţumesc pentru susţinerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflaţi de la mine, nu din alte surse, că în viaţa mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate.

Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început.
Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi ca artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm ca lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre.
Vă mulţumesc pentru înţelegere! Vă pup!"
, scrie Adelina Pestriţu pe pagina ei de Facebook.

Adelina Pestritu si Speak

Dacă în ultima perioadă circulau zvonuri legate de despărţirea doi, acum bruneta a decis să mărturisească faptul că acestea sunt adevărate.

Cei doi nu au discutat despre motivele despărţirii, iar din mesajul postat pe Facebook se pare că nici nu îşi doresc să dezbată acest subiect şi că s-ar fi despărţit de comun acord.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod