Bucătarul de fier: Cum se menține Gordon Ramsay în formă la 51 de ani

Celebrul chef e pasionat de triatlon, iar asta se vede într-o imagine de pe Instagram: el are o formă fizică la care râvnesc bărbați cu 20 de ani mai tineri.

Gordan Ramsay i-a șocat pe fani când și-a dezvăluit fizicul impunător, într-o fotografie postată pe Instagram. Cu spatele spre ocean, într-o pereche de colanți scurți de înot, de culoare neagră, și cu ochelarii de soare pe nas, celebrul bucătar are un abdomen incredibil de tonifiat, pectoralii lucrați și brațele puternice cu o musculatură pronunțată. Toate detaliile trădează sute de ore de sport practicat intens, iar pasiunea lui Ramsay pentru triatlon își arată roadele.

Gordon, care acum locuiește la Los Angeles, a profitat de vremea perfectă din metropola americană, pregătindu-se serios pentru triatlonul AJ Bell Triathlon carte a avut loc la Londra weekendul trecut. "Iron Chef gata de Ironman (...) la London Triathlon abia aștept! (...) mult succes și felicitări tuturor sportivilor și un mare MULȚUMESC tuturor voluntarilor și sponsorilor, n-aș fi putut face asta fără voi!", a scris el, amintind de celebra competiție sportivă de triatlon Ironman care include proba de înot pe distanța de 3,86 km (2,4 mile), ciclism pe 180 km (112 mile) și alergarea unui maraton pe distanța clasică de 42,195 km (26,2 mile).

Imaginea a primit peste 330.000 de like-uri, iar admiratorii lui Ramsey au postat sute de comentarii, cei mai mulți apreciind forma fizică excepțională a statrului, scrie Daily Mail.

"Ce mușchi faini ai acolo", a scris cineva. "Wow, Gordon! Cred că tragi ca un nebun. Arăți uimitor! Noroc la Ironman!", i-a scris alt utilizator al rețelei.

Gordon a concurat sâmbătă la AJ Bell Triathlon împreună cu doi dintre copiii săi: Megan, în vârstă de 20 de ani, și fiul său care îi seamănă foarte mult, Jack, în vârstă de 18 ani. Starul a participat cu obiectivul de a strânge fonduri pentru spitalul Great Ormond Street Hospital și pentru fundația Gordon și Tana Ramsay.


Ramsay a donat la acest eveniment o cască de ciclism. Îmbrăcat în costumul din neopren, a luat startul pentru proba de înot desfășurată la Royal Victoria Dock din estul Londrei, apoi a sărit pe bicicletă și a pedalat energic, după care a parcurs proba de alergare. La final, el s-a pozat și cu copiii lui, trioul de sportivi al familiei arătându-și cu mândrie medaliile primite după trecerea liniei de sosire.

Gordon Ramsey este pasionat de triatlon și a participat la mai multe curse, inclusiv la un Ironman, în 2015.


Gordon s-a mutat prima oară la Los Angeles în 2004, după succesul versiunilor americane ale show-urilor sale "Hell's Kitchen", "Kitchen Nightmares" și "MasterChef".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod