Bucătarul de fier: Cum se menține Gordon Ramsay în formă la 51 de ani

La 51 de ani, Gordon Ramsey arată incredibil: el i-a șocat pe toți cu fizicul său impunător


Celebrul chef Chef a fost criticat pe reţelele de socializare atât de fanii lui Anthony Bourdain, cât şi de profesionişti din domeniul gastronomiei, după ce postul de televiziune National Geographic a anunţat că anul viitor va lansa serialul "Uncharted" pe care el îl va realiza.

Eddie Huang, chef, proprietar de restaurant şi vedetă TV, a scris: "Ultimul lucru de care lumea gastronomică are nevoie acum este ca Gordon Ramsay să meargă în ţări străine să le arate localnicilor că el poate găti mai bine decât ei mâncarea locală".

El a amintit de emisiunile "Hell's Kitchen", "Kitchen Nightmares" şi "24 Hours to Hell & Back", în care Ramsay "a demoralizat nenumăraţi profesionişti din domeniu cu izbucnirile verbale".

Mulţi utilizatori de Twitter au amintit de Anthony Bourdain şi au subliniat că Ramsay este "opusul" bucătarului şi scriitorului care a murit în luna iunie. "Anthony Bourdain era opusul prin călătoriile lui în lume. El sărbătorea şi înţelegea gastronomia străină şi oamenii".

"O idee oribilă", au spus unii, în timp ce alţii au susţinut că "Anthony Bourdain nu şi-a trăit viaţa educându-ne cu privire la mâncare şi cultură ca Ramsay să distrugă tradiţiile culinare".

Totuşi, au existat voci care au venit în apărarea lui Gordon Ramsay, amintind că el are experienţă în ceea ce priveşte călătoriile şi studiul antropologic prin gastronomie.


Într-un comunicat citat de News.ro, National Geographic a transmis: "Suntem dezampăgiţi că anunţul viitorului nostru serial cu Gordon Ramsay a fost scos din context. Planul nostru cu acesta este să celebrăm şi să învăţăm despre culturi din întreaga lume. În parteneriat cu Ramsay, vrem să transpunem privitorii şi să le oferim o parte din culturile suprinzătoare şi aromele locale".

Data oficială de lansare a "Uncharted" nu a fost anunţată, însă producţia serialului va începe în această toamnă.

Născut pe 8 noiembrie 1966, Gordon James Ramsay este un maestru bucătar britanic de origine scoţiană, patron de restaurante şi vedetă de televiziune.
A prezentat mai multe show-uri culinare, precum producţiile TV britanice "Hell's Kitchen", "The F Word" şi "Ramsay's Kitchen Nightmares", alături de emisiunile americane ale emisiunilor "Hell's Kitchen", "Kitchen Nightmares", "MasterChef", "MasterChef Junior" şi "Hotel Hell".


Foto: Hepta   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod