6 reguli esențiale pentru a decora perfect un living

În mod cert, livingul este camera în care petrecem cel mai mult timp. Este de obicei prima încăpere pe care o redecorăm atunci când renovăm sau ne mutăm într-o casă nouă și prima cameră pe care o prezentăm musafirilor.

Un living decorat frumos îți oferă o stare de bine, de comfort și te îndeamnă să petreci mai mult timp relaxându-te alături de cei dragi.

Dar tocmai pentru că este o cameră atât de importantă, este dificil să iei decizii majore când vine vorba de redecorarea livingului tău. 

Descoperă șase reguli pe care să le respecți când decorezi livingul.


1 din 7

Alege corect mobila

Fie că pornești de la zero, fie că redecorezi un spațiu în care ai trăit ani la rândul, este important să analizezi mobila pe care o ai deja și să fii sincer cu tine: se potrivește sau nu cu ceea ce vrei să obții de la camera ta? Redecorarea este oportunitatea perfectă pentru a realiza ce este potrivit și ce nu. De exemplu, dacă ai o canapea pe care vrei să o păstrezi, alege restul mobilierului astfel încât piesa ta de mobilier să se integreze perfect. Alegerea corectă a mobilei este primul pas către un living care arată perfect și este foarte confortabil.
MAI MULT DESPRE: decor, casa, living
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod