Dietă. Topul celor mai eficiente alimente în lupta cu celulita

Broccoli este unul dintre aliaţii de nădejde, deoarece are în compoziţia lui o substanţă care stimulează producerea colagenului. Efectul este vizibil!

Verdeţurile de primăvară: Ceapa verde şi beneficiile ei

Este un medicament pentru corp, cu efect detoxifiant şi antioxidant. Descoperă motivele pentru care este recomandat să o introduci în alimentaţia ta

Studiu. Jumătate dintre pacienţii cu glaucom sunt nediagnosticaţi

Este o afecțiune cronică oftalmologică considerată a doua cauză de orbire şi care poate fi prevenită, la nivel mondial. Care sunt factorii de risc?

Dietă. 5 alimente despre care credeai că sunt nesănătoase. Te-ai înşelat!

Cartofii şi untul de arahide generează multe controverse atunci când vorbim despre slăbit. Însă specialiştii avertizează că nu sunt rele pentru corp dacă le consumi cum trebuie!

Dietă. Topul celor mai energizante alimente. Trebuie să le ai în meniu!

Germenii de lucernă sunt ieftini, hrănitori şi revitalizează corpul. Foloseşte-i ca topping pentru sandvişuri, salate sau în smoothie-urile făcute acasă!

Dietă. Top 5 cele mai bune sucuri pentru detoxifiere

Iarba de grâu are un nivel ridicat de substanțe nutritive și enzime, permiţând nutrienţilor să pătrundă rapid în fluxul sanguin, îmbogăţind celulele cu oxigen.

Verdeţurile de primăvară: Usturoiul verde şi beneficiile lui

Este unul dintre cele mai eficiente alimente anticancerigene, un adevărat medicament minune. Această plantă conţine şi o substanţă cu proprietăţi antibiotice Vitamine A, B1, B2, C,

Dietă. Ce greşeli faci şi nu reuşeşti să slăbeşti? Top 5 motive

Te concentrezi numai pe alimentele pe care nu le poţi consuma şi nu-ţi poţi lua gândul de la ele? Iată un prim obicei care-ţi sabotează cura!

Dietă. 5 motive pentru care eşti veşnic înfometată. Cum scapi?

Când eşti plictisită sau nu ai deloc energie după-masa, este foarte uşor să apelezi la alimentele care-ţi fac poftă. Însă, acest obicei întreţine senzaţia de foame.

Verdeţurile de primăvară: Salata verde şi beneficiile ei

Conţine multe minerale şi vitamine care au un rol esenţial pentru organism. Descoperă de ce nu trebuie să-ţi lipsească din meniu! Salata verde este ieftină şi constituie o opţiune

Curs gratuit pentru îngrijirea persoanelor de cancer

Trei specialişti de la Centrul Medical Anadolu din Istanbul vor susţine un curs gratuit pentru aparţinătorii persoanelor bolnave de cancer.

Dietă. Cum să faci un smoothie care te ajută la slăbit? 5 reguli esenţiale

Mare atenţie la cantitatea de fructe pe care o adaugi, deoarece acestea aduc şi calorii cu ele, împiedicându-te să scazi în greutate.

Verdeţurile de primăvară: Ştevia şi beneficiile ei

Are efect detoxifiant, combate anemia şi este potrivită pentru multe mâncăruri, deoarece nu are un gust pregnant care să acopere alte alimente. O găsim peste tot prin pieţe, fiind un

Dietă. 5 gustări bogate în proteine care au sub 150 de calorii

Brioşele cu făină de ovăz, iaurt grecesc şi banane sunt o opţiune sănătoasă şi dietetică pentru a-ţi potoli pofta de dulce care apare după masa de prânz

Budinca de amarant, o soluţie bună pentru zilele de post

Este considerat proteină completă, fiind o pseudocereală extrem de nutritivă şi potrivită pentru un mic dejun când nu vrei să mănânci de dulce Pe lângă proteine, amarantul mai

Nutriţie. 5 beneficii ale consumului de apă cu lămâie dimineaţa

Este un obicei simplu de urmat înainte de micul dejun şi are efecte bune asupra întregului corp. De ce este bine să introduci acest ritual la prima oră a zilei?

Sănătate. 5 alimente recunoscute pentru că îmbunătăţesc digestia

Prunele uscate stimulează tranzitul intestinal şi favorizează buna funcţionare a sistemului digestiv. Descoperă ce alte soluţii mai ai la îndemână!

10 lucruri esenţiale despre cancerul la prostată

Mulți dintre români ignoră primul semn, adică urinatul frecvent pe timpul nopții și nu se duc la medic în urma insistențelor partenerei de viață

Postul Paştelui. 5 idei rapide pentru un mic dejun copios

Tartinele cu pastă de năut şi avocado constituie o alternativă sănătoasă şi hrănitoare pentru zilele în care nu vrei să mănânci de dulce.

Ciupercile nu trebuie să lipsească din meniul tău de post

Nu conţin grăsimi şi asigură saţietate pentru o perioadă lungă de timp. Descoperă reţete simple pe care să le ai la îndemână! Ciupercile nu trebuie să lipsească din meniul tău,