Prințesa din noroi: Prințesa Sofia a Suediei, urmașa vikingilor

Apreciată pentru aparițiile sale foarte elegante, Prințesa Sofia a Suediei demonstrează de ce este în stare o reprezentantă a vikingilor.

De obicei îmbrăcată în rochii cu imprimeuri florale inspirat alese pentru aparițiile la evenimentele familiei regale suedeze, Prințesa Sofia a lăsat deoparte eleganța și s-a avântat într-o competiție sportivă care testează rezistența fizică și determinarea. Mamă a doi copii, ea s-a descurcat excelent, deși s-a murdărit din cap până-n picioare cu noroi în proba de 15 kilometri cu obstacole.

Prințesa în vârstă de 33 de ani a participat la Tough Viking, concurs organizat în Djurgården, Stockholm, alături de surorile ei, Sarta și Lina.

Acestea au terminat cursa în două ore, 49 de minute și 19 secunde, un timp destul de bun, ținând cont de dificultatea traseului și de pregătirea lor fizică.

Tough Viking este cunoscut drept cel mai mare concurs cu obstacole din Scandinavia, fiind presărat cu obstacole dificile precum flăcări, apă, electricitate și șanțuri, gradul de dificultate fiind diferit în fiecare țară nordică în care erste organizat, notează Daily Mail. La cursa din Suedia, concurenții trebuie să alerge și să sară peste cabluri electrice suspendate, cu o tensiune de 10.000 de volți, să se agațe de bare și să înainteze ținându-se de ele fără să atingă solul, precum și cățărarea pe sloiuri mari de gheață.

Prințesa Sofia a fost susținută de soțul ei, Prințul Carl Philip și a terminat pe un impresionant loc 76 la categoria de vârstă 30-34 de ani.

Pasionată de fitness, ea obișnuiește să facă sport.
Când locuia la New York, înainte de a se căsători, Sofia făcea yoga la sala Yoga To The People și a devenit instructor acolo, după care și-a deschis propria sală în Manhattan, relatează cotidianul britanic. Totodată, ea a lansat o gamă de produse pentru yoga împreună cu prietena sa, instructoarea Carolina Phil.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod