Prințesa din noroi: Prințesa Sofia a Suediei, urmașa vikingilor

Prințesa Sofia a abandonat eleganța și și-a demonstrat toată forța


Prințesa, care are doi băieți, Prințul Alexander, în vârstă de doi ani ani, și Prințul Gabriel, în vârstă de numai 11 luni, este o figură foarte populară în Suedia, dar nu s-a bucurat de la început de simpatia oamenilor. Ea a vorbit, în august, despre "furtuna uriașă de ură" pe care a trebuit să o înfrunte când relația sa cu Prințul Carl-Philip a devenit publică. "Oamenii au anumite păreri despre mine și relația mea.

A fost foarte greu. Oamenii comentau despre orice, despre tot ce făceam și despre cum arătam", a mărturisit prințesa într-un interviu difuzat de postul TV4.

Relația Sofiei cu Carl-Philip, socotit atunci unul dintre cei mai atractivi burlaci din Europa, au apărut în 2010. Până atunci, ea apăruse într-un reality show, "Paradise Hotel", pozase topless pentru câteva reviste, inclusiv pentru o publicație pentru bărbați intitulată sugestiv, "Slitz", așa că opinia publică a privit-o cu multă rezervă la început, părând că vrea să profite de șansa de a pune mâna pe fiul moștenitor al regelui Suediei, Carl XVI Gustaf al Suediei și al reginei Silvia.

Sofia a recunoscut că nu a fost pregătită pentru presiunea care a apăsat-o la început: "Când relația mea cu Carl-Philip a devenit publică, am fost primită cu o uriașă furtună de ură.
Oamenii aveau opinii despre mine și despre relația mea. M-a surprins și am fost doborâtă pentru o vreme."
 

Determinată de experiența sa, Prințesa Sofia s-a implicat într-o acțiune caritabilă de combatere a discursurilor agresive, dominate de ură, de pe internet.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod