Când cancerul nu mai e un capăt de drum: Încă o vedetă vorbește despre boala care i-a schimbat viața

După Shannen Doherty, Julia Louis-Dreyfus a povestit și ea cum a marcat-o lupta cu cancerul și cum a schimbat-o pentru totdeauna această experiență.

O încercare teribilă, pe care puțini oameni reușesc să o depășească, cancerul lovește și în lumea vedetelor, iar multe dintre acestea povestesc că boala le-a schimbat complet existența.

Julia Louis-Dreyfus s-a confruntat și ea cu experiența extremă a cancerului și, din fericire, a reușit să treacă cu bine peste cea mai grea încercare din viața sa. Vedeta din "Seinfeld" s-a întors la lucru, filmând recent pentru serialul de comedie "Veep", după ce HBO a sistat temporar filmările pentru ca ea să poată urma tratamentul.



Într-un interviu publicat marți de InStyle, actrița în vârstă de 57 de ani a vorbit despre modul în care a schimbat-o cancerul: "Mă simt diferit, dar nu pot explica cum. Am trecut de asta și nu știu cum să descriu diferența altfel decât că sunt recunoscătoare, desigur, dar este mai mult decât atât. E ceva mai însemnat", a spus ea.

"Nu sunt genul care să privească în urmă. Privesc înainte. Așa lucrez eu. Întotdeauna caut să merg înainte, știți?", a continuat actrița.

Un mod de a merge înainte a fost pentru Julia Louis-Dreyfus colaborarea cu designerul Wes Gordon pentru realizarea unui tricou ce va fi vândut în ediție limitată, în cadrul programului Key the Cure.
Articolul va fi disponibil în luna octombrie, în magazinele Saks Fifth Avenue, la prețul de 35 de dolari, iar încasările vor fi oferite fundației AiRS (Alliance in Reconstructive Surgery) care strânge bani pentru operațiile de reconstrucție a sânilor, necesare femeilor diagnosticate cu cancer de sân.

"Sunt multe femei care decid să nu facă operație de reconstrucție, ceea ce e în regulă. Dar dacă își doresc și nu-și permit, asta este copleșitor pentru mine", a spus Louis-Dryfus. "Diferența dintre a avea și a nu avea în țara noastră este foarte-foarte mare acum.
Sunt destul de norocoasă că fac parte dintr-o breaslă cu avantaje fabuloase. Nu toată lumea e atât de norocoasă"
, a mărturisit vedeta.

Julia Louis-Dreyfus a anunţat în septembrie anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer de sân. Ea a spus că a aflat la o zi după ce a câştigat premiul Emmy pentru "Vicepreşedinta". De atunci, vedeta şi-a împărtăşit pe reţelele de socializare experienţa prin care trecea atunci.

Susţinută de familie şi de fanii din întreaga lume, Julia a început chimioterapia, iar în luna februarie a postat pe Instagram un mesaj optimist: "Ura! Doctori buni, rezultate bune, mă simt fericită şi gata să rup tot după operaţie.
Hei, cancerule: <<F*** you!>>"
, a scris ea atunci.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod