Când cancerul nu mai e un capăt de drum: Încă o vedetă vorbește despre boala care i-a schimbat viața

Julia Louis-Dreyfus a vorbit pentru InStyle despre lupta cu cancerul pe care a reușit să o câștigeExemplul vedetei din "Seinfeld" îl urmează pe cel al unei alte vedete dintr-un serial foarte popular, Shannen Doherty", cunoscută pentru rolul din "Beverly Hills 90210". Ea a fost diagnosticată cu cancer de sân în primăvara anului trecut. Analizele au indicat că tumorile s-au răspândit în sistemul limfatic, iar în mai 2016 a suferit o operație de mastectomie la un sân. Pe lângă tratamentul clasic, vedeta a apelat și la abordări neconvenţionale.

Pe parcursul întregii sale bătălii cu cancerul, Shannen Doherty a continuat să-și țină fanii la curent cu situaţia sa, cu senzațiile și noutățile pe care le avea, fără niciun secret, pentru a-i ajuta pe oameni să înțeleagă mai bine prin ce trec bolnavii de cancer.

Vedeta a postat pe Instagram fotografii de la şedinţele de tratament, dar şi momente emoţionante, precum cel când şi-a ras părul pentru radioterapie.

În martie, Shnnen Doherty a declarat pentru Us Weekly că refacerea merge bine: "Mă simt bine. Chiar mă simt bine, sunt superoptimistă, sunt fericită cu ceea ce am făcut până acum. Pentru mine, cancerul a fost o binecuvântare. M-a schimbat ca om pentru totdeauna. Mi-a influenţat viaţa în moduri despre care nici măcar nu pot vorbi."

O lună mai târziu, vedeta a anunțat că analizele indicau un nivel ridicat al markerilor tumorali, ceea ce înseamnă că amenințarea cancerului nu a dispărut și că testele trebuie repetate periodic.

În mai, vedeta a suportat o operație de reconstrucție plastică a unui sân care i-a fost extirpat pentru a împiedica răspândirea tumorilor.

După ce analizele au confirmat intrarea în remisie a bolii, actriţa şi-a reluat activitatea. "Nu cu mult timp în urmă, mă întrebam dacă voi mai putea să mă întorc şi să fac ceea ce-mi place. Să mă transpun într-un personaj. Să creez. Să fiu pe platou, în mijlocul agitaţiei şi să simt acea satisfacţie profundă a reuşitei. În ultima săptămână am lucrat şapte zile.
Fără weekend liber şi mi-a plăcut fiecare clipă"
, a scris vedeta pe Instagram.

"Da, am muncit din greu pentru a ajunge aici, dar sunt binecuvântată. Sunt norocoasă şi nu trece o zi fără să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a fi în viaţă. Aşa că merg la muncă cu cele mai bune sentimente. Sentimente de recunoştinţă, de iubire şi de adâncă apreciere. Există frumuseţe în orice", a adăugat ea.Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod