10 femei celebre şi fiicele lor care le moştenesc frumuseţea

Loteria genetică este unul dintre cele mai imprevizibile şi fascinante jocuri ale naturii. Uneori, chiar şi cele mai frumoase femei pot avea copii cu trăsături obişnuite, dar multe celebrităţi se pot considera norocoase - urmaşii lor au moştenit multe dintre trăsăturile fizice inconfundabile. Iar dacă astăzi o condiţie importantă a succesului, îndeosebi în lumea filmului, în muzică şi în modelling, este aspectul fizic atractic, copiii unor vedete au pornit cu dreptul în viaţă.

Bright Side
ne arată câteva dintre fiicele unora dintre cele mai frumoase femei din lume. În unele cazuri asemănările dintre mamă şi fiică sunt evidente, în altele moştenirea genetică a taţilor s-a dovedit mai puternică.
1 din 11

Kate Beckinsale şi Lily Mo Sheen

Deşi s-a născut într-o familie de actori, Lily Mo nu a dorit să o ia pe urmele părinţilor. În copilărie, tânăra a jucat în filme precum "Underworld: Evolution" (2006), "Everybody’s Fine" (2009) şi "Click" (2006). De atunci, ea n-a mai fost interesată de actorie. A intrat la colegiu, iar acum are o viaţă obişnuită ca orice tânără de 18 ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod