Câștigă o experiență gourmet și 200 de premii garantate lunar
Cumpără orice produs Fairy din magazinele Kaufland, în perioada 1 martie – 30 iunie 2018, înscrie bonul în concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 200 de premii oferite lunar sau o experienţă culinară gourmet.

Premii:

16 x experiență gourmet. Câștigătorii vor fi aleși în două sesiuni, și fiecare câștigător va primi o invitație pentru 2 persoane, putea împărtăși experiența cu încă o persoană. Vei primi o invitație la Attic Lab, pentru a degusta 15-20 de preparate pregătite de chef Adrian Hadean, într-o atmosferă plăcută cu oameni frumoși și mâncare extraordinară.

200 x recipient pentru detergentul de vase pentru primii 200 participanți înscriși în fiecare lună.

Regulament concurs

  • 1. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să se logheze în site cu opţiunea Facebook şi să înscrie datele de pe bonul fiscal ce atestă achiziţionarea produselor. Un bon fiscal poate fi înscris pe site de către un participant la Campanie doar o singură dată, cu încadrare în perioada Campaniei. Este acceptată înregistrarea pe site a minim 1 produs participant pe acelaşi bon. Participantul va trebui să păstreze bonul de casă sau factura fiscală în original, ce atestă achiziţionarea produselor participante la campanie în perioada Campaniei.
  • 2. Concursul/campania se desfășoară în perioada 01.03.2018 - 30.06.2018.
  • 3. La concurs participa toate persoanele care s-au inscris in campanie in perioada 01.03.2018 - 30.06.2018, achizitionand produsele participante doar din magazinele Kaufland hypermarket. Produsele participante în Campanie sunt: orice produs Fairy detergent manual de vase, indiferent de sortiment sau de marimea ambalajului; orice pachet Fairy detergent automat de vase,indiferent de sortiment sau de marimea ambalajului.
  • 4. Extragerile se vor efectua astfel: în luna aprilie se vor trimite premii către primii 200 de înscrişi pe platformă în luna martie. Urmărind acelaşi algoritm, în luna mai se vor trimite 200 de dispensere pentru primele 200 de înscrieri din luna aprilie şi tot aşa până la finalizarea campaniei. Premiile vor fi acordate câştigătorilor cu condiţia ca aceştia să nu fie descalificaţi ca urmare a nerespectării condiţiilor prezentului Regulament.
  • 5. Numele căştigătorilor vor fi afişate pe site. Pentru validarea premiilor acordate prin tragere la sorţi consumatorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să poată fi contactat la numărul de telefon mobil cu care s-a înregistrat în Campanie, în termen de 3 zile lucrătoare de la data desemnării sale ca şi câştigător. În momentul contactării să declare Nume, Prenume, Telefon şi Adresa completă.
  • 6. Dupa afisarea listei de castigatori, acestia sunt rugati sa trimita email de revendicare pe adresa: concurs [at] eva.ro. Emailul trebuie trimis de pe adresa de email folosită în crearea contului pe site-ul www.eva.ro.
  • 7. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord să primească pe mail informări ulterioare de la partenerii eva.ro.
  • 8. Realizarea de conturi multiple se consideră fraudă şi atrage după sine eliminarea din concurs.
  • 9. Orice tentativă considerată frauduloasă de către administratorii site-ului atrage după sine anularea oricărui premiu câştigat.
  • 10 iMedia nu îşi asumă obligaţia pentru conţinutul uploadat (imagine sau text) de useri în cadrul concursului.
  • 11. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor situaţii în care mai multe persoane revendică acelaşi bon fiscal.
  • 12. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea erorii de imprimare sau alte erori referitoare la bonul fiscal sau în cazul în care bonul fiscal este ilizibil.
  • 13. Toate premiile acordate în cadrul acestei Campanii trebuie să fie revendicate în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, în caz contrar acele premii nerevendicate ori invalidate ori care nu s-au putut livra în termen de 60 de zile de la expedierea acestora din cauza imposibilităţii de a contacta destinatarul pentru livrarea premiului/premiilor sau din cauza nerespectării termenilor şi condiţiilor din prezentul Regulament, nu mai sunt datorate de către Organizator.
  • 14. Condiţiile de validare: câştigatorul să fie cetăţean român şi să aibă minim 18 ani impliniţi.
  • 15. Un participant poate câştiga maxim 1 (un) premiu prin tragere la sorţi indiferent de numărul de înscrieri în concurs sau de numărul de produse participante care se regăsesc pe bonul înscris în concurs. Premiile se vor preda pe baza unui proces-verbal de predare-primire, în cel mult 60 de zile lucrătoare de la validarea câştigătorilor.
  • 16. Nu se poate acorda contravaloarea în bani a produselor P&G şi nici nu se pot schimba premiile cu alte produse.
  • 17. Lista câştigătorilor se va afişa în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la validarea câştigătorului şi pe site-ul http://www.pg.com/ro_RO/brands/regulations.shtml, în spatele prezentului regulament.
  • 18. Pentru intrarea in posesie a premiilor, castigatorii vor fi contactati de agentia New View, urmand ca premiile sa fie livrate tot de agentie.
  • 19. Vezi aici Regulamentul Oficial al campaniei promoţionale „Refresh în bucătărie alături de Fairy în Kaufland".
  • 20. Situatie premii revendicate
Vezi castigatori »