Cum arată vedetele cu operaţii estetice şi cele care refuză bisturiul

Uma Thurman şi Rachel Weisz au aceeaşi vârstă, dar tratează diferit semnele pe care le lasă pe chipul lor trecerea timpului.
Diferenţele între vedetele care şi-au făcut intervenţii estetice şi cele care îşi acceptă îmbătrânirea sunt evidente. Dacă le compari pe Julia Roberts şi pe Pamela Anderson, e greu de crezut că au aceeaşi vârstă, lucru valabil şi în cazul altor celebrităţi.

Intervenţiile plastice, fie că vorbim de injecţii cu Botox sau operaţii estetice, modifică radical aspectul fizic, iar rezultatul este o frumuseţe forţată, vizibil nenaturală. La polul opus, femeile care preferă să îmbătrânească natural şi care îşi acceptă înfăţişarea pe care le-o dă vârsta au un plus de naturaleţe şi merită tot respectul.


Bright Side a făcut un test interesant, punând una lângă alta vedete de aceeaşi vârstă cu şi fără intervenţii estetice. În imaginile din stânga sunt celebrităţile care au recurs la tehnici de înfrumuseţare, în dreapta le veţi vedea pe cele care nu apelează la bisturiu şi la injecţii cu ser.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod