Nunta regală. Soțul din „Suits“ al lui Meghan Markle e pregătit să o vadă încă o dată mireasă

După ce a părăsit serialul „Suits“ cu o nuntă, Meghan Markle este pregătită să poarte din nou o rochie de mireasă. Mâine, 19 mai, va avea loc căsătoria ei cu Prințul Harry.
Patrick J. Adams care a fost iubitul și apoi soțul actriței Meghan Markle în celebrul serial de televiziune ”Suits” a anunțat printr-o postare pe Instagram că a aterizat la Londra și este pregătit de nuntă. El a venit împreună cu soția sa, Troian Bellisario pe care o cunoaștem din serialul ”Pretty Little Liars”. 

Chiar dacă a mai văzut-o în rochie de mireasă în timp ce au filmat finalul celui de-al șaptelea sezon al serialului în care au jucat împreună, Patrick J. Adams așteaptă cu nerăbdare să participe la nunta regală. 

Meghan Markle apare în rochie de mireasă în finalul celui de-al şaptelea sezon al serialului de televiziune „Suits”, în care personajul ei, Rachel, se căsătoreşte cu partenerul ei, Mike, interpretat de Patrick J.
Adams. Această apariţie a avut loc cu mai puţin de o lună înainte ca actriţa să se căsătorească cu prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

Și ceilalți colegi cu care Meghan Markle a împărțit platoul de filmare vor fi prezenți la nunta regală. 

La scurt timp după ce şi-a anunţat logodna cu prinţul Harry, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a spus că va renunţa la actorie şi, implicit, la serialul „Suits” – în care a început să joace în anul 2011. 

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se vor căsători pe 19 mai, la Capela St.
George, pe domeniul Castelului Windsor.
18 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod