Taberele Coolturale BookLand- îți descoperă valoarea și te teleportează pe tărâmuri de poveste

Ajunse la a 6a ediţie, Taberele Coolturale BookLand reprezintă un proiect care s-a diferențiat de restul taberelor pentru simplul motiv că echipa organizatoare și-a propus de la bun început un concept care să se apropie de ‚tabăra ideală’ la care visa în copilărie. Acea tabără în care te distrezi din plin, îți faci super prieteni dar și înveți lucruri extraordinare. Organizate sub motto-ul BookLand este „Cel mai inteligent mod de a te distra!". taberele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, abordând o conduită educațional - motivațional - inspiraţională în stil “open mind”.

Proiectul cooltural invită copiii la o provocare sub forma unui mix de cultură, distracție și acumulare cognitivă. Timpul este alocat workshop-urilor de literatură, teatru, muzică, dans, psihologie practică, atreprenoriat, oratorie, dar și sesiunilor de călărie, înot, fotbal, tiroliană, drumeții și treasure hunting, concurs foto, jocuri în echipă, teatru interactiv, karaoke și disco.  

Cu ajutorul invitaților din rândul actorilor, scriitorilor, trainerilor și antreprenorilor - cu care BookLand colaborează în cadrul Conferințelor BookLand Evolution - tinerii primesc suficientă inspirație pentru a-și descoperi înclinațiile.

Astfel nu au timp să se plictisească și nu mai simt impulsul de a reveni la gadgeturile preferate. Varietatea și multitudinea de stimulente (inclusiv activitățile sportive zilnice - echitație, pescuit, drumeții și excursii pentru vizitarea unor obiective turistice, sporturi în aer liber, foc de tabără) îi vor ține mereu în priză, așa cum sunt obișnuiți, doar că ancorați în lumea reală, nu cea virtuală.  

Datorită programului de educație alternativă în scopul dezvoltării personale și stimulării gândirii în mijlocul naturii, din taberele coolturale tinerii pleacă mai siguri pe ei, mai independenți, mai responsabili și mai comunicativi.  Având 3 destinații externe - comitatul Galway (Irlanda), Stockholm (Suedia) și Reykjavik (Islanda) - și 2 interne -Valea Lotrului și Delta Dunării (Gura Portiței) - taberele din acest an au o agendă plină de activități interesante.   
Celor interesați să primească mai multe detalii, Asociația BookLand le stă la dispoziţie pe tabara@book-land.ro sau www.book-land.ro/tabara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod