Keanu Reeves strânge bani pentru spitalele de copii. De ce nu vorbește despre asta

Starul din „Matrix“ a strâns donații de peste 100 de milioane de dolari pentru copiii bolnavi de cancer. Dar nu-i place să vorbească despre asta.

În general, oamenii cred că vedetele trăiesc în lumea lor, cheltuindu-și milioanele pe case, mașini și vacanțe de lux. Și de multe ori așa se întâmplă, dar există și staruri care n-au uitat de unde au plecat, nu și-au pierdut modestia și care sar în ajutorul semenilor aflați la nevoie. Keanu Reeves este, poate, cel mai bun exemplu.

De-a lungul anilor, au apărut tot felul de povești despre el, din diferite surse, care îi evocau generozitatea ieșită din comun. Un star total atipic pentru lumea agitată de la Hollywood, Reeves a fost protagonistul unor întâlniri cu oameni obișnuiți pe care i-a uimit prin simplitatea și modestia lui.


The Western Journal relatează cazul unei persoane care a povestit pe rețeaua de socializare Reddit un astfel de episod inedit: "La sfârșitul anilor '90, abia terminasem facultatea și aveam prima mea slujbă ca designer asistent pe platoul de filmare al producției <<Chain Reaction>>, în care Keanu juca cu Morgan Freeman. În fiecare zi din ultimele săptămâni de filmare, Keanu i-a cinstit pe cei din echipa tehnică și pe muncitori de jos, printre care eram și eu, cumpărându-le mâncare la micul dejun și prânz.
Era un tip foarte amabil cu care ți-era drag să lucrezi"
, a povestit bo2dd2 pe Reddit.

"De atunci, am lucrat în peste 30 de platouri de filmare și n-am mai întâlnit un actor atât de generos și de prietenos ca el. Cei mai mulți actori cu care am lucrat gândesc că sunt mai buni ca noi. Keanu, în schimb, era foarte apropiat și avea o inimă bună", a mai scris utilizatorul.

Keanu Reeves are o experiență personală cu cancerul, după ce sora lui a suferit de leucemie și cunoaște foarte bine ce efort implică tratamentul acestei boli, notează Unilad.
În 2009, actorul a dezvăluit pentru Ladies’ Home Journal că se implică în finanțarea cercetării și în sprijinirea copiilor bolnavi, dar a explicat că nu-i place să vorbească despre asta. "Am o fundație privată care este activă de cinci sau șase ani și oferă ajutor pentru câteva spitale de copii și pentru cercetarea cancerului. Nu-mi place să-mi leg numele de asta, eu doar las fundația să facă ce trebuie", a spus el cu modestie.

Potrivit cotidianul britanic Daily Mail, Keanu Reeves a strâns până acum prin fundația sa în jur de 100 de milioane de dolari pentru donații pe care le-a făcut spitalelor de copii.

Alte persoane au povestit pe Reddit despre experiențele lor cu actorul american, când acesta i-a ajutat dacă au rămas în pană cu mașina sau le-a lăsat un bacșiș mare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod