Studiu: Ştiai că mititeii conţin monoglutamat de sodiu şi carmin?

Ţi-e greu să alegi din sortimentele de mititei care există în comerţ? Vezi care sunt cele mai bune opţiuni, potrivit Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor Asociaţia pentru

Cum să mănânci corect migdalele şi ce proprietăţi au ele?

Nu consuma niciodată migdalele uscate, ci hidratate în apă în prealabil. Descoperă şi alte trucuri ca să beneficiezi de toţi nutrienţii valoroşi!

Studiu: Muştarul din comerţ conţine făină de grâu

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România a analizat 34 tipuri de muştar, a identificat 9 aditivi alimentari şi ingrediente care nu respectă reţeta de bază După ce au fost

De ce te îngraşă lipsa de somn? 5 motive serioase

Ştiinţa a confirmat încă o dată că lipsa de somn are un impact puternic asupra siluetei, favorizând creşterea în greutate. De ce se întâmplă acest lucru?

Dietă. Cum se fierbe corect broccoli? 5 sfaturi esenţiale

Nu-l acoperi niciodată cu apă şi nu-l lăsa pe foc mai mult de 3 minute! Descoperă cea mai bună metodă pentru a-i păstra culoarea şi nutrienţii intacţi!

Sănătate. De ce nu trebuie să-i dai ibuprofen copilului cu varicelă?

Riscul de infecţii secundare severe este unul foarte ridicat, avertizează specialiştii. Nici aspirina nu trebuie administrată în această situaţie!

Studiu: Atenţie la maioneza din comerţ! 3 din 5 produse conţin acid citric

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România a analizat 17 sortimente diferite care nu au nicio legătură cu reţeta originală. Conţin peste 11 aditivi! După ce au fost analizate

Fitness. 5 exerciţii de făcut în pijamale. Nu ai nevoie de abonament la sală!

Nu ai energie să te trezeşti dimineaţa mai devreme pentru a ajunge la antrenament? Nu-ţi căuta scuze, deoarece poţi să faci mişcare şi acasă!

Dietă. Topul celor mai eficiente alimente în lupta cu celulita

Broccoli este unul dintre aliaţii de nădejde, deoarece are în compoziţia lui o substanţă care stimulează producerea colagenului. Efectul este vizibil!

Verdeţurile de primăvară: Ceapa verde şi beneficiile ei

Este un medicament pentru corp, cu efect detoxifiant şi antioxidant. Descoperă motivele pentru care este recomandat să o introduci în alimentaţia ta Vitamina C, potasiu, zinc, iod, cupru,

Studiu. Jumătate dintre pacienţii cu glaucom sunt nediagnosticaţi

Este o afecțiune cronică oftalmologică considerată a doua cauză de orbire şi care poate fi prevenită, la nivel mondial. Care sunt factorii de risc?

Dietă. 5 alimente despre care credeai că sunt nesănătoase. Te-ai înşelat!

Cartofii şi untul de arahide generează multe controverse atunci când vorbim despre slăbit. Însă specialiştii avertizează că nu sunt rele pentru corp dacă le consumi cum trebuie!

Dietă. Topul celor mai energizante alimente. Trebuie să le ai în meniu!

Germenii de lucernă sunt ieftini, hrănitori şi revitalizează corpul. Foloseşte-i ca topping pentru sandvişuri, salate sau în smoothie-urile făcute acasă!

Dietă. Top 5 cele mai bune sucuri pentru detoxifiere

Iarba de grâu are un nivel ridicat de substanțe nutritive și enzime, permiţând nutrienţilor să pătrundă rapid în fluxul sanguin, îmbogăţind celulele cu oxigen.

Verdeţurile de primăvară: Usturoiul verde şi beneficiile lui

Este unul dintre cele mai eficiente alimente anticancerigene, un adevărat medicament minune. Această plantă conţine şi o substanţă cu proprietăţi antibiotice Vitamine A, B1, B2, C,

Dietă. Ce greşeli faci şi nu reuşeşti să slăbeşti? Top 5 motive

Te concentrezi numai pe alimentele pe care nu le poţi consuma şi nu-ţi poţi lua gândul de la ele? Iată un prim obicei care-ţi sabotează cura!

Dietă. 5 motive pentru care eşti veşnic înfometată. Cum scapi?

Când eşti plictisită sau nu ai deloc energie după-masa, este foarte uşor să apelezi la alimentele care-ţi fac poftă. Însă, acest obicei întreţine senzaţia de foame.

Verdeţurile de primăvară: Salata verde şi beneficiile ei

Conţine multe minerale şi vitamine care au un rol esenţial pentru organism. Descoperă de ce nu trebuie să-ţi lipsească din meniu! Salata verde este ieftină şi constituie o opţiune

Curs gratuit pentru îngrijirea persoanelor de cancer

Trei specialişti de la Centrul Medical Anadolu din Istanbul vor susţine un curs gratuit pentru aparţinătorii persoanelor bolnave de cancer.

Dietă. Cum să faci un smoothie care te ajută la slăbit? 5 reguli esenţiale

Mare atenţie la cantitatea de fructe pe care o adaugi, deoarece acestea aduc şi calorii cu ele, împiedicându-te să scazi în greutate.