Actorii din Game of Thrones într-o şedinţă foto psihedelică. Nu i-ai mai văzut aşa!

O şedinţă foto inedită îi dezvăluie pe actorii din celebrul serial „Game of Thrones“ într-o altă lumină, aşa cum nu i-ai mai văzut niciodată.

Celebrul fotograf Miles Aldridge a realizat fotografii spectaculoase plasând fiecare personaj din „Urzeala Tronurilor“ într-un context diferit, folosind multă culoare şi detalii care conferă mult dramatism imaginilor.

Astfel poţi să o vezi pe Mama Dragonilor sau pe Jon Snow în cu totul alte posturi datorită decorurilor speciale, însă păstrând trăsăturile personajelor pe care le întruchipează în celebrul serial.

Dacă te întrebi cum ar arăta personajele din „Game of Thrones“ scoase din decorul cu care suntem obişnuiţi, iată cea mai bună şedinţă foto realizată pentru coperta din iulie a publicaţiei Time.



Este atât de multă culoare şi dramatism în fiecare fotografie, însă chiar dacă sunt îmbrăcaţi şi machiaţi diferit tot reuşesc să pătrundă perfect în pielea personajelor care le-a adus faima peste tot în lume.

Descoperă cum ar arăta actorii din „Game of Thrones“ într-un cu totul alt context, cu mult glamour, culoare şi costume inedite.

Foto: time.co/ Miles Aldridge

29 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod