Ce să porți toamna aceasta ca să nu treci direct la pantaloni? 6 ținute stylish

Chiar dacă temperaturile mai scad, poți să faci o mulțime de combinații vestimentare în această toamnă, astfel încât să nu treci direct la pantaloni.
Aceste idei te vor ajuta să porți în continuare unele fuste și rochițe din garderoba de vară, astfel încât nu vei fi nevoită să treci direct la pantaloni. Iată câteva dintre cele mai bune combinații pe care le poți face în această toamnă pentru a obține ținute stylish:


1. Rochie lejeră cu mânecă lungă și cizme peste genunchi

 
Această combinație este una foarte chic, astfel că o poți purta la foarte multe ocazii, în funcție de croiala rochiței pe care o alegi. Optând pentru acest mix poți să continui să porți unele rochițe din garderoba de vară, aducând o notă interesantă cu o pereche de cizme din piele întoarsă.


2. Rochie/fustă metalică midi cu palton și tocuri

 
O combinație inedită pe care trebuie să o încerci în această toamnă este fusta în culori metalice cu  un palton mai lung. Aceste două piese se combină foarte bine împreună și pot să fie purtate cu o pereche de pantofi cu toc pentru a obține o ținută stylish, ușor de purtat oriunde.


3. Fusta în nuanțe metalice cu palton/trenci și sneackerși/pantofi masculini

 
Combinații dintre o fustă midi și un palton sunt nenumărate, fiind foarte potrivite pentru a continua să porți fustele favorite din garderoba de vară. Sneackerșii, pantofii masculini sau botinele vor completa foarte bine această ținută relaxată, dar stylish.

De asemenea, puloverele mai groase oversize și o fustă midi în nuanțe metalice la care poți o pereche de botine constituie o altă combinație interesantă pentru această toamnă.


4. Rochie albă, dres gros, botine și geacă de piele

O altă combinație interesantă ca să mai poți purta rochia albă preferată este aceea de a o asorta cu dresuri groase, botine și geacă de piele. Efectul va fi inedit și vei obține foarte ușor o ținută lejeră.


5. Pantaloni scurți groși oversize, dres gros și botine

 
Cu o pereche de pantaloni scurți din material gros poți să obții o combinație interesantă pentru această toamnă. Un dres gros, o pereche de botine și o geacă de piele/vestă groasă din lână pot să completeze minunat ținuta ta.


6. Pulover oversize și fustă plisată metalică sau rochie tip lenjerie

 
Un pulover oversize poate să fie foarte versatil și îl poți combina la o fustă plisată sau la rochia tip lenjerie care a făcut furori în această vară. Cizmele peste genunchi sau botinele și dresurile groase pot să completeze foarte bine o ținută de toamnă. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod