Camila Morrone, fata care l-a subjugat pe DiCaprio. Se însoară cu ea?

Starul pare să fi ajuns, în sfârșit, într-o relație stabilă. Cea care „l-a dat pe brazdă“ are toate argumentele pentru a-l păstra lângă ea.

Poate că după anii în care s-a distrat după pofta inimii și a zburat din floare-n floare, a venit vremea ca Leonardo DiCaprio să aprecieze și o relație de durată. Poate că e greu de făcut un pariu cu nestatornicia lui în dragoste. Dar este clar că n-a fost nicicând mai aproape de maturizare ca acum, iar acest rezultat i se datorează ultimei sale cuceriri.

Nu doar că a rezistat mai mult de șase luni cu starul hollywoodian, după ce numeroasele ei predecesoare s-au succedat într-un ritm amețitor la brațul acestuia, dar Camila Morrone pare să-l fi sedus într-atât încât un inel de logodnă n-ar fi o surpriză de neconceput.

Îi stă bine acestei fete lângă DiCaprio, se potrivesc și sunt fericiți împreună, iar modelul în vârstă de 21 de ani are toate atuurile pentru a-l ține alături pe DiCaprio.  

Camila Morrone arată irezistibil și asta se vede cel mai bine când poartă costumul de baie. Ea a postat recent pe Instagram mai multe imagini spectaculoase din timpul vacanței pe care a petrecut-o cu iubitul său vara aceasta în Franța. Într-un costum de baie roșu cu două piese minuscule, bruneta își etalează nurii fericită, la bordul iahtului care străbate Mediterana în apropierea Corsicii.

DiCaprio și Camila s-au sărutat și s-au îmbrățișat în timpul excursiei pe mare, s-au bucurat de soare și s-au relaxat în voie, relatează Daily Mail.


Cei doi au o relație de la mijlocul lunii decembrie, când actorul a fost văzut ieșind din casa ei. De atunci, ei și-au făcut apariția împreună la mai multe evenimente, inclusiv la petrecerea organizată de Ellen Degeneres în Los Angeles când a împlinit 60 de ani și la festivalul Coachella, unde au fost văzuți distrându-se la concertul susținut de Eminem. În ianuarie, ei au plecat în vacanță în Colorado, împreună cu amicul lui Leo, actorul Tobey Maguire.

Renumit pentru atracţia sa pentru femei celebre, Leonardo DiCaprio a avut relaţii cu numeroase vedete, printre care Nina Agdal, Kelly Rohrbach, Erin Heatherton, Blake Lively, Rihanna, Gisele Bündchen şi Bar Refaeli.
DiCaprio obișnuiește să păstreze tăcerea asupra relațiilor sale și de fiecare dată cuceririle lui nu s-au dovedit ceva serios, dar cu actuala iubită lucrurile par să fi luat altă turnură.

Potrivit publicației Us Weekly, DiCaprio și Camila au fost prieteni de familie, apoi s-au îndrăgostit. Mama tinerei, actriţa argentiniană Lucila Solá, este partenera lui Al Pacino (77 de ani) din 2007, iar actorul e bun prieten cu DiCaprio.

Bruneta a început o carieră în modelling în ultimii ani, iar Vogue a desemnat-o în 2016 un viitor star al rețelei Instagram după ce a fost recrutată de Victoria’s Secret Pink, notează Daily Mail.

13 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod