Gwyneth Paltrow își dă arama pe față: Vedeta renunță la machiaj, dar o face din interes

Actrița n-a renunțat degeaba la machiaj într-un clip în care arată cum își îngrijește pielea: ea promovează produse din gama proprie care costă 600 de dolari.

Gwyneth Paltrow își dovedește încă o dată spiritul întreprinzător și nu ratează nicio șansă de a scoate bani și din piatră seacă. Sub pretextul că vrea să-și prezinte ritualul zilnic de îngrijire și înfrumusețare, vedeta a apărut fără machiaj într-o înregistrare video, dar nu degeaba și-a dezvăluit adevăratul chip, ci pentru a-și promova produsele brandului său, Goop.

Actrița în vârstă de 45 de ani a filmat clipul pentru revista Harper's Bazaar și a explicat pe îndelete cum își întreține tenul și corpul. "Chiar înainte să fac duș, mi-am început periajul obișnuit al pielii. Poți să faci asta înainte sau după duș, dar eu prefer înainte", a spus ea, cu pletele ude coborâte peste halatul alb și pufos.

Ca din întâmplare, Gwyneth a menționat că folosește crema G.Tox Dry Brush de la Goop, care costă 20 de dolari.

"Își face clar treaba, exfoliază pielea și îmbunătățește circulația", și-a lăudat ea produsul.

Pentru duș, Gwyneth a amintit că folosește șamponul Himalayan Salt Scalp Scrub, pe care Goop îl vinde cu 42 de dolari. "Curăță bine scalpul atât de bine, încât părul nu se usucă. E un șampon uimitor. Foarte inovativ, dacă mă întrebați pe mine", a spus ea.

Actrița mai folosește pentru exfolierea pielii crema Salt Detox Body Scrub, care costă 40 de dolari, un amestec de mai multe tipuri de sare și uleiuri hidratante, iar rutina de întreținere a tenului începe cu crema Exfoliating Instant Facial de la Goop, la prețul de 125 de dolari.
"Pe borcan scrie să o folosești de trei ori pe săptămână, dar eu o folosesc în fiecare seară", a spus ea. "După ce începe să intre în piele, ceea ce simt acum, îmi umezesc degetele puțin și încep exfolierea manuală", a continuat vedeta, folosind apoi un tampon de bumbac pentru a șterge pielea și pentru a o pregăti pentru ceea ce ea numește "a treia exfoliere".

Gwyneth aplică apoi un ser natural de 185 de dolari: "Pentru noapte folosesc mereu Vitner's Daughter. Îl ador, pielea mea tinde astfel să rămână hidratată. Dar acesta nu este doar un ser pe bază de uleiuri. April, femeia care l-a creat, spune că este plin de tot felul de lucruri fantastice - chiar vindecă pielea", a spus ea.

În încheierea ritualului de frumusețe care diferă în funcție de anotimp și de locul în care se află, Gwyneth aplică apoi în jurul ochilor o cremă Dr.
Barbara Sturm Eye de 140 de dolari. "Vara tind să folosesc mai puțină cremă de noapte pentru că suntem pe Coasta de Est și umiditatea din aer este prielnică. Dar când sunt în California, mai ales iarna, folosesc cremă de noapte", a explicat actrița.

Gwyneth Paltrow a mai spus că mai obișnuiește să folosească un ulei de corp sau un unt de corp, amintind că adoră untul Beautycounter, de 39 de dolari. "În seara asta voi face ceva simplu. Suntem în sezonul estival, așa că voi pune punct cu un balsam de buze", a spus ea, precizând că folosește un balsam Love + Sage, de 12 dolari.

Actrița nu se sfiește niciodată să-și promoveze produsele scumpe, iar ritualul ei zilnic ajunge la un un cost total de 600 de dolari, fără a lua în considerare cremele folosite iarna, notează Daily Mail.

9 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod