Zvonuri de la Curtea Regală: Meghan Markle plănuiește în secret un transplant de păr pentru Prințul Harry

Amenințat, ca și fratele său mai mare, William, de pierdea părului, Prințul Harry ar avea un aliat hotărât împotriva calviției: soția lui îl îndeamnă să facă transplant de păr.

National Enquirer susține că Meghan Markle îi recomandă lui Harry să urmeze un transplant de foliculi, o procedură destul de costisitoare dar eficientă, la un centru din Los Angeles. Transplantul ar costa 90.000 de dolari, scrie publicația amintită. "Harry crede că ar fi o idee bună să-și rezolve problema cu chelirea când va pleca în turneu în Statele Unite", a declarat pentru tabloidul citat o sursă de la curtea regală britanică, adăugând că intervenția ar putea avea loc la sfârșitul lunii de miere, pentru a evita suspiciunile din jurul părului său și pentru ca firele să aibă toate condițiile optime pentru a crește.

Subiectul publicat de National Enquirer trebuie tratat cu rezerve, dată fiind lipsa de credibilitate a acestei publicații, subliniază site-ul Chatelain, îndemnându-și, însă, cititorii să fie cu ochii pe cuplul Harry-Meghan în următoarele săptămâni.

Întrucât prințul și-a schimbat în bine stilul de viață, adoptând o dietă sănătoasă și renunțând la alcool și la fumat, n-ar fi totuși complet exclus ca el să-și îmbunătățească aspectul fizic cu un transplant de păr, precizează site-ul.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au amânat plecarea în luna de miere pentru a fi prezenţi la o serie de evenimente oficiale, aceasta fiind una dintre obligaţiile prevăzute de statutul de duci pe care l-au obţinut după căsătorie. În luna mai, expertul Omid Scobie a declarat pentru Elle că ei trebuie să-şi schimbe destinaţia, din raţiuni de securitate.
"Dacă se află unde se vor duce, siguranţa lor va fi compromisă şi vor fi sfătuiţi de echipa de protecţie să-şi schimbe planurile. Agenţii de securitate care s-au ocupat de protecţia lui William şi Kate au mers în recunoaştere în două locuri înainte ca ei să plece în luna de miere în Seychelles, în 2011. Am auzit că, la nici o lună înaintea nunţii, Harry şi Meghan nici măcar nu-şi rezervaseră o destinaţie, aşa că planurile trebuie făcute repede", a spus Scobie.

Surse citate de publicaţia Travel + Leisure au declarat că Harry şi Meghan îşi vor petrece luna de miere în Kaokoland, o zonă sălbatică din Namibia, unde vor fi cazaţi la resortul de lux Hoanib Valley Camp.
Însă după ce acestă informaţie a ajuns în presă, este de aşteptat ca destinaţia să fie deja schimbată, iar un indiciu a fost oferit în interviul acordat de cei doi după anunţul logodnei lor, în care au spus că una dintre cele mai frumoase experienţe petrecute împreună a fost o călătorie în Botswana. "Am pus corturile unul lângă altul, sub cerul înstelat", a povestit Harry. În plus, unul dintre diamantele inelului pe care Harry i l-a dăruit lui Meghan când a cerut-o în căsătorie provine din această ţară, notează Glamour.

8 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod