„Frumușelul“ nu mai pierde timpul: Richard Gere se pregătește să devină tată la 69 de ani

Starul din „Frumușica“ se pregătește să devină tată la patru luni după ce s-a căsătorit cu Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, susțin surse citate de un ziar spaniol.

Richard Gere va deveni tată pentru a doua oară, la patru luni după nunta cu Alejandra Silva, cu 34 de ani mai tânără, scrie cotidianul spaniol ABC. Actorul american și iubita lui s-au căsătorit în luna aprilie, în cadrul unei ceremonii civile organizată în Spania, după o relație de patru ani, iar o lună mai târziu au sărbătorit la New York fericitul eveniment cu rudele și prietenii.

Cunoscut pentru reputația sa, ziarul spaniol dă ca sigură informația despre sarcina Alejandrei.

Încă nu se știe dacă bebelușul se va naște în Spania sau în Statele Unite, unde Alejandra petrece mai mult timp acum, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Actorul și soția lui nu au comentat informațiile publicate de ABC.

Atât Richard Gere, cât și soția sa au copii din relațiile anterioare. Starul are un băiat în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta lui soție, Carey Lowell. Gere a mai fost căsătorit cu celebrul fotomodel Cindy Crawford.
Alejandra Silva are un băiețel de cinci ani, Alberto, cu primul ei soț, Govind Friedland, fiul magnatului din domeniul extracției miniere Robert Friedland.

Înainte de a o cunoaște pe Alejandra Silva, Richard Gere, desemnat în 1999, de revista People, cel mai sexy bărbat în viaţă, a avut o relaţie cu modelul, actriţa şi prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra soţie a scriitorului britanic de origine indiană Salman Rushdie, cu care aceasta a fost căsătorită din 2004 până în 2007.

Starul din "Pretty Woman" şi femeia de afaceri din regiunea spaniolă Galicia şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de inspiraţie indiană, la un ranch din apropiere de New York.
Gere și Silva au venit la faţa locului într-un tuk-tuk.

8 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod