Matthew Perry, operat de urgenţă: Starul din „Friends“, pe muchie de cuțit

Actorul cunoscut din serialul „Friends“ a fost operat de urgenţă marţi, în urma unei perforaţii a intestinului.
Matthew Perry se recuperează după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, într-un spital din Los Angeles.

Un reprezentant al actorului a confirmat informaţia pentru TMZ. Acesta nu a oferit alte informaţii şi a cerut să i se respecte actorului dreptul la viaţa privată.

Cauzele unei perforaţii gastro-intestinale sunt diverse, de la apendicită la diverticulită sau rană provocată de cuţit ori de glonţ, iar dacă nu este imediat tratată, poate provoca decesul, notează site-ul american.


În trecut, actorul în vârstă de 48 de ani, a vorbit public despre lupta sa cu dependenţa de droguri şi încercări de recuperare pe termen lung. Matthew Perry este cunoscut pentru că a urmat programe de dependenţă pentru consum de Vicodin în 1997 şi 2001. Greutatea lui a scăzut la aproximativ 63 de kilograme, el spunând că îşi aminteşte cu greu filmările la trei sezoane din serialul "Friends".

În 2013, Perry a vorbit despre lupta sa cu alcoolul şi drogurile, spunând că învinge în bătălia împotriva dependenţei.
"Cel mai adesea era alcool şi opiacee. Cred că m-am ascuns destul de bine, dar până la urmă oamenii şi-au dat seama", a declarat el pentru ABC News.

Actorul a scris recent o piesă de teatru, "The End of Longing", despre care a declarat pentru Entertainment Tonight că prezintă lupta sa cu dependenţa.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends", în care Matthew Perry a jucat alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matt LeBlanc, este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004.
Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa.


Foto: Hepta 
8 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod