Camila Morrone, fata care l-a subjugat pe DiCaprio. Se însoară cu ea?

Nu-i greu de înțeles cum l-a sedus pe DiCaprio: Camila Morrone arată senzațional în costum de baie


Leonardo DiCaprio lucrează în prezent, alături de Brad Pitt, la unul dintre cele mai importante proiecte din cariera sa, ""Once Upon a Time in Hollywood", un film a cărui acţiune are pe fundal crimele săvârşite de secta lui Charles Manson, în regiza lui Quentin Tarantino. DiCaprio joacă rolul unui fost star al serialelor western, iar Pitt, pe cel al dublurii care efectua cascadoriile acestuia.



Este pentru prima dată când DiCaprio și Pitt joacă împreună într-un film. "Ambii se luptă să supravieţuiască într-un Hollywood care nu îi mai recunoaşte. Dar Rick (DiCaprio) are şi o vecină faimoasă... Sharon Tate", a anunţat Sony Pictures într-un comunicat.

În film va mai juca Margot Robbie, în rolul actriţei Sharon Tate, care, la momentul în care a fost asasinată de membri ai sectei lui Charles Manson, în 1969, pe când era însărcinată în opt luni şi jumătate, era soţia regizorului Roman Polanski.

Tarantino a declarat că a lucrat la acest scenariu în ultimii cinci ani şi că a locuit în zona Los Angeles cea mai mare parte din viaţă, "inclusiv în 1969, când avea şapte ani".

Acţiunea peliculei, care, potrivit lui Tarantino, nu este o biografie a lui Charles Manson, se situează în anul 1969, surse declarând pentru presa de profil că lungmetrajul va surprinde atmosfera acelor timpuri tumultuoase.

Acesta este primul film în care joacă Leonardo DiCaprio de la "The Revenant", de Alejandro G.
Iñárritu, pentru care a primit un premiu Oscar pentru interpretare în 2016.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood, Leonardo DiCaprio a mai jucat rolul principal într-o serie de biografii ale unor mari personalităţi, precum pionierul aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul" - care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele cinci nominalizări la premiile Oscar într-o categorie de interpretare -, şi fostul director al FBI-ului J. Edgar Hoover, în "J. Edgar", de Clint Eastwood, dar şi în filme de acţiune precum "Bandele din New York" (2002), "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), de Marin Scorsese, şi "Începutul/ Inception", de Christopher Nolan.
Rolul din "Lupul de pe Wall Street" (2013), de Martin Scorsese, i-a adus cea de-a cincea nominalizare la Oscar într-o categorie de interpretare.


Foto: Hepta, Daily Mail

13 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod