Jennifer Lawrence nu vrea să rabde de foame ca să arate bine: „Dacă vreau pizza, mănânc pizza“

Vedeta în vârstă de 28 de ani preferă să tragă tare la sală și să evite anumite alimente decât să se înfometeze ca să-și păstreze silueta.

Să rabde foame ca să slăbească - poate că o funcționa asta pentru unele femei care își doresc să arate bine, dar nu-i deloc pe placul vedetei din "Jocurile foamei".

În timpul ședinței foto pe care a făcut-o pentru noua campanie Dior Joy, Jennifer Lawrence a explicat pentru Vogue cum reușește să-și împace silueta cu un program încărcat și cu filmările lungi. "Încep să mă plâng. Am un regim destul de strict pe care încerc să-l respect. Și mănânc", a spus ea, adăugând că preferă să facă mai multă mișcare și să evite anumite alimente decât să se înfometeze pentru a se menține în formă: "Nu-mi place când oamenii zic: <<Fac doar asta sau mănânc asta>>.

Pentru că eu mănânc. Nu am o dietă foarte strictă: dacă vreau o felie de pizza, mănânc o felie de pizza. Dar fac mai multă mișcare decât de obicei pentru că am un anumit mod în care vreau să arăt și în care să stea hainele pe mine."

Actrița a vorbit și despre nevoia de a fi mereu în formă, dictată în mare parte de activitatea sa profesională și de celebritatea pe și-a câștigat-o: "Sunt fotografiată fără ca eu să cer asta, așa că există și o presiune pentru a arăta și a mă simți bine", a spus ea. "Pentru mine este mai ușor să fac efort în plus la sală în loc să fac un efort și să zic: <<O, nu, nu pot să mănânc asta>>", a continuat ea.

Jennifer a mai spus pentru Vogue că lucrează o combinație de exerciții cardio și Pilates cu antrenorul personal Kit Rich, cu care a colaborat în timpul filmărilor pentru "Red Sparrow".

Întrebată și despre machiaj, Jennifer a spus că preferă un look natural când nu are apariții publice: "Nu mă machiez.
Îmi dau mereu cu cremă de protecție solară. Folosesc ruj Dior. Și ochelari de soare."


După o perioadă solicitantă, câștigătoarea premiului Oscar s-a relaxat în această vară într-o vacanță petrecută în Italia și Franța cu prietenul ei, regizorul Cooke Maroney, alături de o prietenă apropiată, Laura Simpson, scrie Daily Mail.

În această săptămână, vedeta a primit o veste bună: hacker-ul care i-a accesat contul şi a vândut fotografiile în care actriţa apare dezbrăcată a fost condamnat la opt luni închisoare. Acuzatul, George Garofano, în vârstă de 26 de ani, a spart conturile electronice deţinute de 240 de persoane printre care şi cel al actriţei din "Jocurile foamei/ The Hunger Games" şi a fost identificat în 2014.

El şi-a recunoscut vina povestind că a pretins că este un angajat Apple pentru a obţine parolele victimelor sale.

Judecătorul a insistat asupra gravităţii faptei, Garofano oferind o parte dintre imaginile obţinute spre vânzare fără să ţină cont de impactul pe care acest lucru îl are asupra vieţii victimelor sale.

După eliberarea din închisoare tânărul va avea rămâne sub supraveghere încă trei ani. Condamnatul a fost eliberat pentru o cauţiune de 50.000 de dolari, urmând să înceapă executarea pedepsei pe 10 octombrie.

George Garofano este al patrulea hacker condamnat în legătură cu furtul de imagini din conturile vedetelor, ceilalţi trei primind pedepse cuprinse între nouă şi 18 luni de închisoare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod