Cupluri celebre care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare şi încă sunt fericiţi împreună. Blake Lively cu Ryan Reynolds şi Eva Mendes cu Ryan Goslings sunt doar două dintre cuplurile care s-au format la muncă.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood s-a destrămat în ultimii ani. Angelina Jolie şi Brad Pitt, care s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru "Mr. and Mrs. Smith", au decis să pună punct relaţiei lor chiar dacă nimeni nu se aştepta la acest lucru. Viaţa pe care o duc vedetele şi timpul pe care şi-l petrec pe platourile de filmare le ţine departe de persoanele iubite, iar în unele cazuri se înfiripă idile care se dovedesc a fi sau nu câştigătoare.

Chiar dacă cuplul Angelia Jolie - Brad Pitt părea că va dăinui, destinul a fost de altă părere. Dar, la fel cum cei doi s-au îndrăgostit subit în timpul filmărilor mai există şi alte cupluri care s-au format tot în timp ce se aflau la muncă practic.

Iată câteva dintre cuplurile celebre care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare şi care încă se iubesc mult:

1 din 8

Blake Lively şi Ryan Reynolds

Cei doi s-au îndrăgostit când au filmat pentru pelicula "Green Lantern", în 2010, însă abia un an mai târziu s-au afişat împreună după ce Ryan Reynolds a divorţat de Scarlett Johansson. În septembrie 2012 s-au căsătorit, iar în urmă cu câteva zile, Blake Lively a născut al doilea copil al cuplului. Fetiţa lor James are deja aproape 2 ani.
5 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod