Cum ar arăta răsăritul pe celelalte planete. Imagini spectaculoase

Răsăritul este mereu spectaculos, iar dacă te fascinează acest moment atunci trebuie să vezi cum arată el şi pe celelalte planete. Priveşte-l şi visează cu ochii deschişi!

Te-ai întrebat vreodată cam cum ar arăta răsăritul văzut pe celelalte planete? Un grafician american celebru, Ron Miller, a ilustrat câteva imagini cu modul în care Soarele ar putea fi văzut de pe suprafaţa fiecărei planete din interiorul Sistemului Solar. Ron Miller şi-a petrecut peste 40 de ani ilustrând diverse imagini din Univers, fiind specializat în special pe subiecte legate de spaţiu şi astronomie.

Imaginile ilustrate de el apar adesea în publicaţii naţionale şi internaţionale precum "Astronomy", "Science et Vie Jr", "Focus", "Geo" şi "Scientific American", precum şi în cărţile sale pentru care a luat peste 50 de premii.


De data aceasta, Ron Miller a realizat ilustraţii cât se poate de realistice după o muncă intensă de documentare. Iată care este viziunea artistului specializat în astfel de ilustraţii despre cum ar arăta Soarele dacă ar fi privit de pe suprafaţa fiecărei planete din Sistemul Solar!

Credit foto: Ron Miller

20 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod