Travis DesLaurier face antrenament cu pisica

Gantere sau pisică? Un model ne arată cum se antrenează zilnic - VIDEO

Un model face furori pe internet după ce a postat exerciţiile pe care le face zilnic pentru a avea un corp perfect! Pisica înlocuieşte cu succes ganterele

Un filmuleţ postat de un model celebru pe pagina sa de Facebook a devenit viral pe internet. El a strâns peste 20 de milioane de afişări.

Travis DesLaurier este un model din Canada care a vrut să le arate fanelor din întreaga lume cum se antrenează el zilnic. Filmuleţul pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook a strâns o grămadă de "like-uri", cu atât mai mult cu cât Travis îl are ca partener de antrenament pe pisoiul său, Jacob.

Travis DesLaurier

Atât stăpânul, cât şi pisoiul au făcut senzaţie pe internet cu filmuleţul în care Travis ne arată un antrenament complet pentru un corp perfect pe care să-l faci cu ajutorul pisicii.



"Eu şi Jacob ne luăm antrenamentele în serios miau. El mă ajută să mă menţin tonifiat, fiindu-mi partener de antrenament, minge medicinală şi înlocuitor de gantere pentru antrenament", scrie Travis amuzat la filmuleţul pe care l-a postat.

Travis DesLaurier si pisoul sau

Astfel că dacă vrei să lucrezi bicepşii, oblicii şi muşchii spatelui acest antrenament este pentru tine! Mai ai nevoie doar de o pisică dolofană ca să obţii rezultate cât mai apropiate de cele ale modelului arătos din filmuleţ :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod