De ce ar trebui să mănânci un avocado întreg în fiecare zi

Acest fruct este atât de gustos, încât pare că nu poate fi bun pentru organismul tău. Din fericire, acest lucru este departe de adevăr. Fructul de avocado este o sursă excelentă de substanțe nutritive și oferă numeroase beneficii pentru sănătate.

Lucruri pe care nu le știai despre creierul uman și abilitățile sale

Creierul uman este incredibil. Acesta ne poate ajuta să atingem orice vârf la care aspirăm, să ne îndeplinim visurile și să realizăm cel mai dificil obiectiv pe care ni l-am propus. Cu toate acestea, dacă vrem totul, trebuie mai întâi să înțelegem principiile după care funcționează creierul uman. Iată câteva lucruri pe care nu le știai despre mintea umană și abilitățile acesteia!

De ce nu ar trebui să îți lași câinele să te lingă pe gură

Câinele tău probabil că este cel mai bun prieten al tău. Iar relația pe care o ai cu patrupedul tău este una puternică, iubitoare și afectivă. Câinii își arată iubirea lingându-te. Din păcate, limba câinilor este o suprafață plină de bacterii. Iată de ce nu ar trebui să îți lași câinele să te lingă pe gură!

Copiii religioși au probleme cu deosebirea realității de ficțiune

Un studiu realizat de cercetătorii de la Boston University a examinat modul în care expunerea la religie afectează capacitatea unui copil de a distinge între realitate și ficțiune.

Comportamente care atrag femeile

Atracția este complicată. Ceea ce poate fi atrăgător pentru o persoană, poate fi revoltător pentru o alta, mai ales atunci când vine vorba de aparențe. Dar când vine vorba de atracție, modul în care se comportă oamenii este la fel de important precum aspectul fizic.

Psihologii avertizează că Facebook poate cauza depresie

Un nou raport realizat de psihologii de la Universitatea din Pennsylvania a stabilit că o perioadă excesivă de timp petrecută pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram și Snapchat, ar putea cauza depresie în rândul generației Millennials. Iată cum au descoperit acest lucru!

Aeroporturile sunt mai murdare decât credeai

Aeroporturile din întreaga lume văd zilnic zeci de milioane de pasageri, deci nu ar trebui să fie o surpriză faptul că aceste spații sunt pline de agenți patogeni de orice fel. Dar, potrivit unui nou studiu din Finlanda, zonele din aeroport care sunt cele mai murdare nu sunt cele la care probabil că te gândeai.

De ce tremură unii oameni când au nevoie urgent la toaletă?

Urgențele la toaletă sunt asociate în mod ciudat cu tremurul. De la copiii care tremură violent, semnificând că trebuie să le schimbi scutecul, fenomentul acesta persistă chiar și la vârsta adultă.

Se poate să mănânci prea multe fructe?

În general, consumul de fructoză în formă integrală din fructe nu are efecte adverse asupra organismului. Fructoza izolată este altceva. Crezi că este posibil să mănânci prea multe fructe?

Harvard Medical School: O treime dintre decese ar putea fi evitate prin renunțarea la carne

Din ce în ce mai multe dovezi evidențiază beneficiile extraordinare ale adoptării unei diete pe bază de legume și plante. Acest stil de viață poate avea un impact drastic asupra mediului nostru, dar și asupra sănătății noastre și bunăstării animalelor.

Beneficiile castraveților aduse părului, unghiilor și pielii

Castraveții pot fi utilizați pentru o gamă largă de beneficii pentru sănătate, atât pe plan intern, cât și pe plan extern.

De ce are un gust rău sucul de portocale după ce te speli pe dinți

Nu e nimic mai bun decât un pahar cu suc de portocale la o porție de fulgi de ovăz la micul dejun. Dar dacă tocmai te-ai spălat pe dinți, s-ar putea să observi că sucul de portocale are un gust mai rău decât de obicei. De ce se întâmplă acest lucru?

Cum te poate stresa dezordinea din casă

Te-ai simțit vreodată copleșit din cauza modului în care sunt organizate lucrurile în casa ta?

Ce ar putea să spună ridurile de pe frunte despre sănătatea inimii

Nimănui nu-i plac ridurile, dar un nou studiu sugerează că unele riduri pot semnifica mai mult decât un semn al îmbătrânirii. Acestea ar putea semnala riscul apariției bolilor de inimă. Iată ce ar putea să spună ridurile de pe frunte despre sănătatea inimii!

Ce se întâmplă în corpul tău când mergi pe jos în fiecare zi

Există multe beneficii pentru sănătate de care te poți bucura atunci când mergi pe jos în fiecare zi.

Care sunt beneficiile aduse sănătății de chimenul negru

Cercetările realizate de-a lungul timpului au arătat beneficiile extraordinare aduse sănătății de chimenul negru. Aceste semințe simple și incredibil de puternice pot stimula regenerarea celulelor beta pe moarte în cazul pancreasului diabeticilor, vindeca organismul otrăvit cu substanțe chimice și multe altele.

Orgoliul oamenilor este mai mare după yoga și meditație, conform unui nou studiu

Un nou studiu arată că practicile occidentale de meditație și yoga pot crește orgoliul, mai degrabă decât să-l diminueze, motiv pentru care oamenii aleg aceste practici în primul rând.

Cum îți afectează creierul o cantitate prea mare de sare

O cantitate prea mare de sare poate cauza deficite cognitive, potrivit unui studiu publicat în revista Nature Neuroscience.

Sinceritatea nu este mereu cea mai bună. Când zic specialiștii că ar trebui să minți în relații

Probabil că ai fost învățat să nu minți niciodată. Părinții tăi ți-au spus că adevărul trebuie ales în orice situație.

Părul tău poate prefera anumite arome

La fel ca nasul tău, părul tău poate detecta mirosurile. Într-un nou studiu, cercetătorii au descoperit că foliculii de păr conțin receptori olfactivi, același tip de receptori chimici care se află în pasajele nazale.