Franța va înlocui cuvintele mamă și tată cu părintele 1 și părintele 2 din formularele școlare pentru a evita excluderea părinților de același sex

Adunarea națională franceză a votat pentru modificarea legii educației, cu scopul de a înlocui termenii "mamă" și "tată" în formularele școlare cu "părintele 1" și "părintele 2".

Învață să spui adevărul, chiar și atunci când te sperie

Adevărul este singura măsură a autenticității noastre exprimată prin sufletul nostru. Dacă nu spui adevărul, înseamnă că ascunzi sinele autentic în spatele unui văl de minciuni.

Vezi cifre repetitive când te uiți la ceas? Iată ce înseamnă acest lucru

Îngerului tău păzitor îi place să îți vorbească prin diferite metode, cum ar fi un cântec pe care îl auzi mereu la radio și care are o anumită semnificație pentru tine, o anumită pagină din cartea pe care o citești sau chiar acele cifre repetitive pe care le vezi când te uiți la ceas, cum ar fi 11:11.

Ce înveți despre dragoste după ce ai fost înșelată

Inima frântă este unul dintre cele mai dureroase procese prin care poate trece o persoană. Această durere este amplificată exponențial dacă inima a fost frântă ca rezultat al înșelării.

Medicamentul folosit pentru tratarea cancerului de sân afectează funcția creierului și memoria

Un medicament frecvent administrat pacienților cu cancer de sân poate afecta funcția creierului și memoria acestora, sugerează cercetările.

Secretele unui grătar perfect - Ghidul începătorului

Gătitul pe grătar necesită anumite abilități, iar stăpânirea acestor tehnici te va ajuta să obții preparatele perfecte. Există câteva sfaturi pe care le poți urma dacă vrei să descoperi secretele unui grătar perfect. Iată care sunt acestea!

Există un motiv pentru care oamenii cred că somnul este cel mai bun medicament

Când rutina exercițiilor și mâncarea sănătoasă sunt prezente în viața ta, este ușor să uiți că există și alte lucruri de care ai nevoie cu adevărat pentru o viață sănătoasă.

Nu toată lumea te poate vedea așa cum vrei să fii văzut

Cu toții evidențiem părți ale noastre de care suntem mândri. Dacă ne plac joburile noastre, nu ezităm să răspundem atunci când oamenii ne întreabă cu ce ne ocupăm.

Ce ar trebui să știe bărbatul care ți-a frânt inima

Stai noaptea pe pat. Încerci să nu plângi, pentru că nu vrei să fii acea persoană care plânge înainte de culcare.

Creierul unui bebeluș care se simte iubit este mai bine dezvoltat. Studiu

După cum au arătat radiografiile creierului a doi copii de 3 ani, creierul copilului iubit a fost de două ori mai mare decât creierul copilului neglijat. Iată cum mărește iubirea creierul bebelușilor!

Cum recunoști un narcisist spiritual

Abilitatea de a identifica un narcisist spiritual în tine sau în ceilalți este cel mai bun mod de vindecare.

Ce fel de mamă vei fi, conform zodiei

Te-ai întrebat vreodată ce fel de mamă vei fi? Prea strictă sau prea îngăduitoare? La această întrebare poți răspunde cu adevărat abia atunci când va veni un copil în viața ta.

În ce zone din corpul tău este stocat stresul?

Multe persoane au dureri cronice, fără a fi conștiente de faptul că una dintre cauzele principale poate fi stresul.

ADN-ul rechinului ar putea trata cancerul și afecțiunile cauzate de îmbătrânire

Marele rechin alb ar putea să dețină secretul pentru a trata cancerul și afecțiunile cauzate de înaintarea în vârstă, după cum afirmă experții.

Zaharurile naturale nu sunt mai sănătoase decât zahărul obișnuit

Experții în sănătate au ajuns la concluzia că zahărul de cocos, mierea, siropul de arțar și oricare alt îndulcitor nu te vor ajuta să fii mai sănătos.

De ce ar trebui să incluzi fructul de guava în dieta ta?

Guava este un fruct tropical incredibil de gustos, care conține multe vitamine. Fructul de guava este rotund, oval sau în formă de pară, cu semințe și coajă comestibile.

Alimente care te protejează de infarct

Acumularea excesivă de placă pe pereții arteriali îngustează arterele în timp și duce la o afecțiune cunoscută sub numele de arterioscleroză.

Oamenii care plâng la filme sunt cei mai puternici

De-a lungul vieții, suntem descurajați să ne exprimăm liber emoțiile și ni se spune că plânsul este un semn de slăbiciune și un motiv de rușine.

Căsătorește-te cu bărbatul fără care ai putea trăi, dar nu vrei

Te-ai gândit vreodată că ar trebui să te căsătorești cu bărbatul fără care ai putea trăi, dar alegi să trăiești alături de el?

Ai picioarele umflate? Iată ce poți face

Edemul, picioarele umflate sau retenția de apă este o afecțiune care este prezentă în viața multor oameni.