Cum să eviți tantrumurile când îi iei tableta sau telefonul copilului

Probabil că aproape toți părinții știu cât de greu este să își convingă copilul să lase tableta sau telefonul jos și să facă altceva.

De ce ar trebui să dormi pe o parte când ești însărcinată. Studiu

Atunci când intri în cel de-al treilea trimestru de sarcină, găsirea unei poziții confortabile de dormit devine complicată când ai de-a face cu o burtică atât de mare.

Cele mai murdare locuri din baia ta

De fiecare dată când te afli într-o toaletă publică, încerci cu disperare să nu te atingi de nimic.

Ce înseamnă să fii aromantic

Poate că știi ce reprezintă termenul asexual, dar ce înseamnă să fii aromantic? Poate că nu ai auzit niciodată acest cuvânt.

Cât de sănătoase sunt algele?

Algele sunt un ingredient de bază în multe bucătării asiatice, dar le poți regăsi și atunci când mănânci sushi

Un nou tip de demență a fost identificat

Milioane de persoane în vârstă suferă de o formă de demență care a fost diagnosticată greșit ca fiind boala Alzheimer, potrivit cercetătorilor.

Vrei să trăiești mai mult? Fă aceste 5 lucruri

Atunci când vine vorba despre sănătate, cei mai mulți oameni au aceeași motivație: să trăiască cât mai mult și să aibă o viață cât mai împlinită.

Mamele copiilor agitați sunt supuse unui risc mai mare de depresie

Mamele care trebuie să aibă grijă de bebelușii care par să plângă în mod constant știu că această agitație le poate drena de toată energia.

Ce legătură există între anxietate și tensiunea arterială?

Anxietatea face parte din viață. O simți atunci când ești blocat în trafic, când îți faci griji la muncă sau pentru familie și situația financiară. Nu există nicio îndoială că sentimentul de anxietate îți poate crește tensiunea arterială, cel puțin pe termen scurt.

Alternative proteice pentru persoanele care nu consumă carne

Nu toată lumea consumă carne, dar toată lumea are nevoie de proteine. Fiecare celulă din organismul uman conține proteine, iar corpul are nevoie de macronutrienți pentru a repara și pentru a reface toate celulele.

Gesturi atractive ale limbajului corpului

Limbajul corpului e o scurtătură a ceea ce oamenii simt. Acesta poate dezvălui dacă o persoană minte, este stresată sau chiar nesigură.

Cum ți se schimbă buricul în timpul sarcinii

Există o mulțime de schimbări prin care trece corpul femeilor în timpul sarcinii, dar nicio schimbare nu este atât de evidentă ca burta lor.

Ce controale ar trebui să-ți faci singură pentru a preveni apariția sau agravarea bolilor

Examenele fizice și ginecologice realizate de un medic specialist sunt esențiale pentru sănătate, însă acestea sunt de obicei realizate o dată pe an.

Ar fi mai bine dacă nu ai vedea câte like-uri are o poză?

Aplicația Instagram va testa în curând o versiune care ascunde numărul de like-uri pe care le primesc fotografiile și videoclipurile.

Băuturi fără alcool perfecte pentru orice petrecere

O gazdă bună își aduce aminte să cumpere bere, vin și lichior. Dar o gazdă perfectă își va aminti să aibă și băuturi fără alcool la petrecere, deoarece nu orice invitat este adeptul băuturilor cu alcool.

De ce ar trebui ca tații să le citească povești înainte de culcare copiilor

Cărțile citite în copilărie de către părinți pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării sociale și emoționale a copiilor.

Ce este tulburarea dismorfică corporală?

Orice persoană poate fi nemulțumită de corpul său. Dar nu orice persoană care experimentează această nemulțumire în viața sa suferă de tulburarea dismorfică corporală.

Ce ar trebui să știi despre migrene

Nu poți compara cu nimic durerea cauzată de migrene. Dacă te numeri printre cele aproximativ 20% de femei care suferă de aceste dureri de cap, știi cât de dureroase pot fi acestea.

Cum să îți înveți copilul să programeze fără calculator

Programarea pare un domeniu intimidant, dar jocurile ușoare și activitățile de acasă te pot ajuta să îți familiarizezi copilul cu aceasta.

La ce ar trebui să fii atentă când cureți frigiderul și congelatorul

Dacă vrei să începi curățenia de primăvară, nu uita bucătăria. O bucătărie organizată te ajută să mănânci mai sănătos.