Comportamente care atrag femeile

Atracția este complicată. Ceea ce poate fi atrăgător pentru o persoană, poate fi revoltător pentru o alta, mai ales atunci când vine vorba de aparențe. Dar când vine vorba de atracție, modul în care se comportă oamenii este la fel de important precum aspectul fizic.

Psihologii avertizează că Facebook poate cauza depresie

Un nou raport realizat de psihologii de la Universitatea din Pennsylvania a stabilit că o perioadă excesivă de timp petrecută pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram și Snapchat, ar putea cauza depresie în rândul generației Millennials. Iată cum au descoperit acest lucru!

Aeroporturile sunt mai murdare decât credeai

Aeroporturile din întreaga lume văd zilnic zeci de milioane de pasageri, deci nu ar trebui să fie o surpriză faptul că aceste spații sunt pline de agenți patogeni de orice fel. Dar, potrivit unui nou studiu din Finlanda, zonele din aeroport care sunt cele mai murdare nu sunt cele la care probabil că te gândeai.

De ce tremură unii oameni când au nevoie urgent la toaletă?

Urgențele la toaletă sunt asociate în mod ciudat cu tremurul. De la copiii care tremură violent, semnificând că trebuie să le schimbi scutecul, fenomentul acesta persistă chiar și la vârsta adultă.

Se poate să mănânci prea multe fructe?

În general, consumul de fructoză în formă integrală din fructe nu are efecte adverse asupra organismului. Fructoza izolată este altceva. Crezi că este posibil să mănânci prea multe fructe?

Harvard Medical School: O treime dintre decese ar putea fi evitate prin renunțarea la carne

Din ce în ce mai multe dovezi evidențiază beneficiile extraordinare ale adoptării unei diete pe bază de legume și plante. Acest stil de viață poate avea un impact drastic asupra mediului nostru, dar și asupra sănătății noastre și bunăstării animalelor.

Beneficiile castraveților aduse părului, unghiilor și pielii

Castraveții pot fi utilizați pentru o gamă largă de beneficii pentru sănătate, atât pe plan intern, cât și pe plan extern.

De ce are un gust rău sucul de portocale după ce te speli pe dinți

Nu e nimic mai bun decât un pahar cu suc de portocale la o porție de fulgi de ovăz la micul dejun. Dar dacă tocmai te-ai spălat pe dinți, s-ar putea să observi că sucul de portocale are un gust mai rău decât de obicei. De ce se întâmplă acest lucru?

Cum te poate stresa dezordinea din casă

Te-ai simțit vreodată copleșit din cauza modului în care sunt organizate lucrurile în casa ta?

Ce ar putea să spună ridurile de pe frunte despre sănătatea inimii

Nimănui nu-i plac ridurile, dar un nou studiu sugerează că unele riduri pot semnifica mai mult decât un semn al îmbătrânirii. Acestea ar putea semnala riscul apariției bolilor de inimă. Iată ce ar putea să spună ridurile de pe frunte despre sănătatea inimii!

Ce se întâmplă în corpul tău când mergi pe jos în fiecare zi

Există multe beneficii pentru sănătate de care te poți bucura atunci când mergi pe jos în fiecare zi.

Care sunt beneficiile aduse sănătății de chimenul negru

Cercetările realizate de-a lungul timpului au arătat beneficiile extraordinare aduse sănătății de chimenul negru. Aceste semințe simple și incredibil de puternice pot stimula regenerarea celulelor beta pe moarte în cazul pancreasului diabeticilor, vindeca organismul otrăvit cu substanțe chimice și multe altele.

Orgoliul oamenilor este mai mare după yoga și meditație, conform unui nou studiu

Un nou studiu arată că practicile occidentale de meditație și yoga pot crește orgoliul, mai degrabă decât să-l diminueze, motiv pentru care oamenii aleg aceste practici în primul rând.

Cum îți afectează creierul o cantitate prea mare de sare

O cantitate prea mare de sare poate cauza deficite cognitive, potrivit unui studiu publicat în revista Nature Neuroscience.

Sinceritatea nu este mereu cea mai bună. Când zic specialiștii că ar trebui să minți în relații

Probabil că ai fost învățat să nu minți niciodată. Părinții tăi ți-au spus că adevărul trebuie ales în orice situație.

Părul tău poate prefera anumite arome

La fel ca nasul tău, părul tău poate detecta mirosurile. Într-un nou studiu, cercetătorii au descoperit că foliculii de păr conțin receptori olfactivi, același tip de receptori chimici care se află în pasajele nazale.

Cofeina nu te ajută să slăbești

Unele suplimente alimentare care conțin cofeină susțin că acest compus ajută la reducerea poftei de mâncare. Alte cercetări au sugerat că ar putea accelera metabolismul.

Cum îți afectează mahmureala creierul

Știi deja că nu ar trebui să bei și să conduci. Dar ce părere ai despre condusul în dimineața de după o noapte în care ai băut alcool? Potrivit unei noi analize, chiar și acest lucru ar putea fi problematic, deoarece efectele alcoolului asupra creierului pot să rămână neschimbate chiar și după ce substanța chimică a părăsit sângele nostru. Iată cum îți afectează mahmureala creierul!

Alternative naturale la antibiotice

Antibioticele sunt medicamente utilizate pentru prevenirea și tratarea infecțiilor bacteriene. Cu toate acestea, cei mai mulți oameni nu știu câte antibiotice intră în organismul lor chiar în fiecare zi și cum pot afecta acestea sănătatea lor.

Durata vieții poate fi influențată de genetică

Durata vieții este un fenomen adesea atribuit genelor oamenilor. Un studiu amplu a dezvăluit că genetica poate juca un rol mai puțin important în ceea ce privește durata vieții decât se credea până în prezent. Iată care este motivul!