Un aditiv alimentar des întâlnit este corelat cu rezistența la insulină

Un aditiv alimentar comun ar putea modifica metabolismul într-un mod care ar putea crește riscul de diabet zaharat, după cum sugerează un studiu preliminar. Iată despre ce este vorba!

Ce este paralizia în somn?

Unii oameni se trezesc în toiul nopții, nu se pot mișca și nu pot scoate niciun sunet. S-ar putea să vadă o umbră într-un colț, să simtă o presiune asupra pieptului sau să simtă o mână în jurul gâtului lor.

Ce să faci dacă nu mai ai speranță pentru viitorul tău

Fie că ești o mamă care vrea ce este mai bun pentru copiii săi, un angajat care a muncit din greu și care așteaptă să fie promovat sau o persoană care trece printr-o tragedie personală, cum ar fi pierderea unui loc de muncă, un divorț sau pierderea unei persoane iubite, ai nevoie de speranță pentru a putea depăși aceste dificultăți.

Ce ar trebui să te întrebi înainte de a-i trimite un mesaj fostului?

Probabil că ai fost tentată să îți contactezi fostul după ce v-ați despărțit. Chiar dacă oamenii fac acest lucru din diferite motive, ar trebui să ia în calcul același lucruri.

Doctorii din Scoția pot recomanda ca tratament ieșirile în natură

Începând cu data de 5 octombrie 2018, medicii din Scoția au fost autorizați să le prescrie ieșiri în natură pacienților lor.

Lucruri ciudate care cresc riscul de cancer

Toți oamenii știu lucrurile de bază care cresc riscul de cancer: fumatul și razele puternice ale soarelui.

Cât de mult se deformează capul copiilor în timpul nașterii?

În momentul în care bebelușii trec prin canalul de naștere al mamei, locul acesta strâmt le deformează temporar capul, alungind craniul lor flexibil și schimbând în același timp forma creierului.

Semne că este speriat de cât de mult te place

Te-ai întrebat vreodată de ce un bărbat pare a fi distant? Probabil că te gândești imediat că nu este interesat de o relație cu tine.

Un simț al mirosului aflat în declin poate prezice moartea persoanei respective

Persoanele vârstnice cu un simț al mirosului slab sunt supuse unui risc mai mare de a muri în 10 ani după testare decât cele care au un simț olfactiv puternic.

Legătura dintre buricul tău și mărimea creierului

Grăsimea abdominală a fost considerată a fi deosebit de nocivă pentru sănătatea inimii, dar un nou studiu vine cu mai multe dovezi conform cărora aceasta ar putea fi dăunătoare și pentru creierul tău. Iată care este legătura dintre buricul tău și mărimea creierului!

Motivele pentru care să-ți părăsești partenerul, potrivit studiilor

Ar trebui să te desparți de partenerul tău? Este o alegere dificilă, dar oamenii de știință ar putea să te ajute să iei această decizie.

Legătura dintre stresul cronic și cancer

Totul se petrece rapid în lumea în care trăim, iar acest lucru poate să ne streseze. Însă stresul cronic poate să dăuneze organismului în timp, provocând inflamație și chiar și boli cardiace și metabolice.

Schimbările climatice ar putea afecta inima bebelușilor

Schimbările climatice sunt reprezentate de topirea ghețarilor, intensificarea furtunilor, albirea recifului de corali. Iar un nou studiu sugerează că ar putea afecta și inima bebelușilor. Iată cum au ajuns oamenii de știință la această concluzie!

Substanțele chimice des întâlnite pot duce la o pubertate timpurie

De la începutul anilor 2000, cercetătorii au observat o nouă tendință îngrijorătoare în dezvoltarea femeilor: fetele ajung la pubertate la vârste mult mai mici decât înainte.

O femeie a ajuns să nu mai audă vocea bărbaților. Caz neobișnuit

O femeie din China a dezvoltat brusc o afecțiune neobișnuită, care a făcut-o să nu mai poată auzi vocile bărbaților.

Cercetătorii italieni au găsit ecuația pentru pizza perfectă

Dacă îți dorești să mănânci cea mai bună pizza din lume din punct de vedere științific, ai două variante.

Care este legătura dintre cuiele ruginite și tetanos

Atunci când te gândești la tetanos, îți vine în minte un cui ruginit? Ei bine, această asociere ar putea fi puțin învechită, deoarece tetanosul nu are nimic de-a face cu rugina în sine. Iată care este legătura dintre cuiele ruginite și tetanos!

De ce trece timpul atât de repede când te simți bine?

Ceasurile exacte rulează într-un rim constant. Însă creierul ia acele secunde ritmice și creează propriul concept al timpului.

Corelația dintre depresie și accidentele vasculare cerebrale

Depresia poate crește riscul de accidente vasculare cerebrale, cel puțin în rândul adulților în vârstă, după cum sugerează un nou studiu. Însă cum au ajuns oamenii de știință la concluzia că accidentele vasculare cerebrale sunt corelate cu depresia?

Cele 5 tipuri de insomnie

Oamenii de știință au început să privească insomnia într-un mod diferit