De ce ar trebui să mănânci zmeură mai des?

Zmeura poate fi consumată pe tot parcursul anului, indiferent dacă este proaspătă sau congelată.

Greșeli dietetice care afectează oamenii

Știm cu toții că alimentele sănătoase sunt adesea mai scumpe decât alimentele cu o valoare nutritivă mică.

Alimente pe care să le consumi când te doare gâtul

S-ar putea să nu simți nevoia să mănânci ceva atunci când te doare gâtul, dar există anumite alimente care îți pot ușura durerea, reducând în același timp inflamația și stimulând sistemul imunitar al corpului.

De ce te trezești noaptea să mergi la toaletă?

Dacă te trezești des în timpul nopții să mergi la toaletă, s-ar putea să fie vorba despre o problemă serioasă de sănătate: tensiunea arterială crescută. Iată care sunt motivele pentru care mergi la toaletă mai des decât ar trebui în timpul nopții!

Poți lua o boală cu transmitere sexuală de pe colacul de toaletă?

Poate că îți aduci aminte că unul dintre sfaturile pe care le-ai primit în copilărie a fost să nu te așezi niciodată pe colacul de toaletă atunci când nu ești acasă.

Care este legătura dintre băuturile fierbinți și cancer?

Ceaiurile au fost corelate cu o serie de beneficii pentru sănătate, de la sănătatea inimii până la prevenirea cariilor.

Tratamente pe bază de plante care îmbunătățesc circulația sângelui la picioare

Picioarele sunt o parte importantă a corpului. Dacă nu primesc suficient sânge, nu vor fi în stare să meargă. Din fericire, există remedii naturale care pot îmbunătăți circulația sângelui la nivelul picioarelor. Iată câteva tratamente pe bază de plante pe care le poți încerca!

Sunt contagioase sau nu anxietatea și depresia?

Poți să iei o boală psihică, precum anxietatea și depresia, în același mod în care iei o răceală?

Cum îți dai seama dacă ești matur emoțional

Maturitatea emoțională este ceva către care ar trebui să tindă orice persoană. Există anumite lucruri care te ajută să îți dai seama dacă ești matur emoțional. Iată câteva dintre acestea!

Marijuana poate crește riscul demenței și este utilă pentru tratamentul epilepsiei

Literatura științifică privind efectele marijuanei este în continuă dezvoltare. Există multe studii, în special despre modul în care marijuana poate afecta creierul.

Cum influențează dieta ketogenică căderea părului?

Este discutabil dacă dieta ketogenică este sănătoasă. Inițial concepută pentru a ajuta persoanele care suferă de convulsii epileptice, dieta a devenit o tendință populară în rândul persoanelor care încearcă să slăbească, inducând cetoza.

Lucruri despre corpul femeilor pe care oamenii nu le înțeleg

Oamenii de știință au studiat diferențele biologice dintre bărbați și femei de-a lungul timpului și au constatat că există în general deosebiri în modul în care își exprimă emoțiile, rezolvă conflictele, comunică și experimentează regretul.

Copiii care mănâncă mai puțin zahăr au ficatul mai sănătos

Atunci când le dai dulciuri copiilor tăi, ți se pare că este mai ușor să îi convingi să facă ceea ce îi rogi? Singura problemă este că sănătatea lor are de suferit.

Condimentul care te ajută să îmbătrânești frumos

Turmericul, condimentul de culoare aurie care este atât de important pentru preparatele indiene și alte feluri de mâncare, este și unul dintre cele mai puternice medicamente din lume, fiind deosebit de bun și când vine vorba de susținerea sănătății la o vârstă înaintată, fără afecțiuni tipice bătrânilor, cu ar fi boala Alzheimer, artrita și cancerul.

Accesorii care fac femeile mai atractive în fața bărbaților

Atractivitatea nu ține de trăsăturile faciale, potrivit specialiștilor. Frumusețea convențională se reduce adesea la simetrie, în timp ce atractivitatea este un subiect complex.

Cauze ale cancerului la care nu te-ai gândit niciodată

Te-ai putea trezi în fiecare zi gândindu-te că faci tot ce este posibil pentru sănătatea ta, însă să faci greșeli pe care nu știi că le faci de fapt.

Ce ar trebui să știi despre sănătatea dentară a câinelui tău

Atunci când primești sau îți iei un câine pentru prima dată, ai multe de învățat. Trebuie să înveți cum să ai grijă de cățelul tău, de la modul în care îl obișnuiești să își facă nevoile afară la ce să faci dacă are purici.

Greșeli pe care le faci când îți cosmetizezi sprâncenele

Îngrijirea și modelarea sprâncenelor pot fi complicate. Chiar dacă ai devenit expertă în machiaj, sprâncenele tale tot pot fi o enigmă.

5 lucruri care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta

Atunci când îți înnoiești garderoba, de obicei alegi piese vestimentare sau accesorii la modă.

Alimentele procesate cresc alarmant riscul de cancer

Cei mai mulți oameni evită alimentele procesate pentru că nu vor să se îngrașe. Dar riscul real pentru sănătate care ar trebui să îi îngrijoreze atunci când mănâncă dulciuri, alimente nesănătoase și alimente procesate constă în creșterea riscului de cancer.